Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

blackbiker: Tak sem jim právě napsal a už sem netrpělivý :). Sice čekám, že mi odepíšou něco ve smyslu, že průhledné dýnko prodávají jen k u nich zakoupeným hodinkám nebo tak něco, protože sem ho tam nikde neviděl nabízet. Uvidíme.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
mi se líbí zrovna celočerné-a bílé čísla a ručky-co tobě?která verze?

Mě se nejvíc líbí matné pouzdro se žlutými čísly.... Černý jsou taky gut, ale ty už mi přijdou hodně sportovní. Každopádně ještě by to chtělo safír.

Odesláno

2redd:

uff už jsem myslel že jsi naštvanej za to google:-):-)

ok,no tak to ti schvaluju-uvažuješ o vážné koupi-nebo zatím jen dumáš:-)

Každopádně ruské časy to jsou supr-ne že ne':-)

Právě že teď po strelách pokukuju po hodně sportovních tak proto můj zájem na černé:-)semtam je draží na ebay-ale staré:-(

tedy tady je vidět, že v jednoduchosti je síla

Odesláno

2redd:

tak to jsem rád že rozšíříš řady spokojených uživatelů ruských časů-no hlavně super že chceš azbuku.

viděl bych to asi na 1ničku,ale neukecávám:-)hlavně které se líbí tobě samo. tak zatím.

Odesláno

Kolego třicátníku Blackbikere, musím říct, že ta Strela je taky velice slušnej kousek! Ale vrtá mi hlavou, kde jen já takový hodinky viděl... S tim mám trochu problém i u svejch Aviatorů. Prostě až moc velkou "inspiraci" Fortisem, IWC nebo kým nezapřou... Ale stejně je mám rád a asi si pořídím i ty Journey. Nebo možná Strelu, už kvůli tomu kalibru 3133.

Odesláno

blackbiker: Tak ještě horší odpověď (zda mají na www.russiansouvenirs.com průhledné dýnko) než sem čekal:

Hi Viktor

No, they are not made for these models

Thank You

Frank Spar

A co říkáš na tyhle Vodolaz:

DSC09594.jpg

DSC09598.jpg

DSC09600.jpg

S krásou Aviatorů IV se to asi moc srovnat nedá, ale ta velikost 44x14 se mi moc líbí. Jinak safír, průhledné dýnko 10ATM mají a je jich jen 500kousků. Nejaká azbuka se tam také protlačila společně s angličtinou a mají dost drsnej look :) Řemen vypadá taky na pěknou šířku.

Odesláno

2 tazatel:

Ty jo ty už ty hodinky fakt začínáš střílet od pasu:-)

tohle jsem už viděl-vodolaz-to jsou snad útočné do ponorky nebo co:-)

nevím co by na to řekla kamarádka či přítelkyně?:-)

jak chceš?:-)hned tu tu hodím novej tip 45mm

Odesláno

Až přijede ze školy, tak přetlumočím její ohodnocení těch Vodolazů do přijatelné podoby :). No mně se dříve moc nelíbily, ale jak na ně koukám po několikáté a hlavně v té černé (klasická barva oceli se mi na těchto moc nelíbí), docela mi padly do oka. Napiš na ně Tvůj názor prosím. Vlastně mají vše co sem chtěl, jen nejsou tak šarmantní jako AIV.

Odesláno

Jo o těch Sturmovikách vím, jsou pěkně velké 45x16, taky sem o nich uvažoval, ale nelíbí se mi ta žlutá, pak je verze s černym ciferníkem, ale zase opět se žlutými doplňky. Navíc ta letadýlka na ciferníku zrovna moc nemusím, to už je lepší ta kotva u Vodolazů, ale kdyby tam nebylo nic, bylo by to uplně nejlepší.

Odesláno

2Tazatel:Vodolazu jako máku

No abys taky věděl do čeho jdeš-není to Poljot!!!

i když se to vyrábí taky Proletarkiji 8 ale už pod značkou Moscow Classic. Někde jsem četl že je to nově vzniklá značka-fungujou tam lidi od Poljotu 1.mčz a vyrábí a makaj jen na hodinkách Moscow Classic.

ale tohle je možná pro tebe jen formalita

jestli chceš můj názor tak tyhle hodinky ke kvádru moc nejdou:-)

já tě asi zviklám na ty Strely-haha-vím že je to mimo ,,tvůj" rozměr-Co ten strumowik???

Odesláno

Porovnání (bohužel fotky nic moc):

5459H.jpg

2960H.jpg

2961H.jpg

Odesláno

ej pozdě:-)každopádně souhlas s tebou ty nové značky na těch hodinkách - die Katastrofe

Včera jsem hledal to dýnko na ty Aviatory IV a nic,vůbec nic-potom co ti napsali chápu:-)

Odesláno

no porovnáním těch 3.fotek jednoznačně Vodolazy upoutly můj pohled-ale zas nosit to každej den a ne jen an potápění nevím,nevím-já bych prostě do nich nešel-hele Kirova 42mm jsi viděl?jo prosím tě kde jsi stáhl ty fotky?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...