panedge Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Po ročním pročítání tohoto fóra jsem přesně věděl,jaký hodinky chci.Což jsem předtím nevěděl.X-windy se mi líbily okamžitě,pro mě to jsou dokonalý hodinky ,není nic co bych na nich změnil.Poslední měsíc jsem se rozhodoval jestli tyhle Hamiltony,nebo potápky Oris-to je moje druhá srdcovka.Vzhledem k tomu,že jsou možná x-windy víc univerzálnější(nedovedu si představit ke košili skoro 2 cm vysoký potápky Oris)vybral jsem si právě je.Ještě drobnost-nákup hodinek jsem si vysnil tak,že půjdu normálně do obchodu,kde mi bude vše hezky předvedeno,pak si dám v kavárně kávičku atd.Bohužel v nejbližším obchodu v Pardubicích stejně dělá mladá paní,která nic nevěděla,takže jsem ušetřil 8 tisíc a koupil a je na ihodinářství.cz.S obchodem jsem spokojen,hodinky byly do 24hod doma. Edit:fotit hodinky opravdu není p...l,takže za některý svý výroky(jistí uživatelé vědí)se omlouvám Upraveno 18. června 2010 uživatelem panedge
spiderer Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Edit:fotit hodinky opravdu není p...l,takže za některý svý výroky(jistí uživatelé vědí)se omlouvám Hodinky si uzij, ac se mi moc nelibi, tak jiste kouzlo maji
Leviathan Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Fotky desne:-) Prepac..ale hodinky moc faj. Myslim, ze sa nas tu s X-windami najde pomerne dost. Kazdopadne ak by si sa rozhodol ist do AR..pridam sa. Dako sa neviem nakopnut.
Boudy Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Jo chlape, to jsou presne ony... Dobra volba S antireflexem mam problem soustredit se na rizeni auta
panedge Odesláno 20. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Díky..antireflex,teď na to kašlu,dokud se jich pořádně nenabažím,nebudu na to myslet.Ale na fotkách to vypadá skvěle to jo.
Boudy Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Jasne, ja dal AR az po pul roce a je to jako bych mel zase nove hodinky
bena_1 Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Včera jsem se ptal na zkušenosti s e-shopem IHodinářství.cz, moc kladných ohlasů nebylo, od Tebe pozitivní hodnocení. Tak to budu ještě řešit. Jinak hodinky parádní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se