Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po ročním pročítání tohoto fóra jsem přesně věděl,jaký hodinky chci.Což jsem předtím nevěděl.X-windy se mi líbily okamžitě,pro mě to jsou dokonalý hodinky ,není nic co bych na nich změnil.Poslední měsíc jsem se rozhodoval jestli tyhle Hamiltony,nebo potápky Oris-to je moje druhá srdcovka.Vzhledem k tomu,že jsou možná x-windy víc univerzálnější(nedovedu si představit ke košili skoro 2 cm vysoký potápky Oris)vybral jsem si právě je.Ještě drobnost-nákup hodinek jsem si vysnil tak,že půjdu normálně do obchodu,kde mi bude vše hezky předvedeno,pak si dám v kavárně kávičku atd.Bohužel v nejbližším obchodu v Pardubicích stejně dělá mladá paní,která nic nevěděla,takže jsem ušetřil 8 tisíc a koupil a je na ihodinářství.cz.S obchodem jsem spokojen,hodinky byly do 24hod doma.

Edit:fotit hodinky opravdu není p...l,takže za některý svý výroky(jistí uživatelé vědí)se omlouvám

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Jo chlape, to jsou presne ony... Dobra volba :smile_anim: S antireflexem mam problem soustredit se na rizeni auta :oneeyed02:

Odesláno

Včera jsem se ptal na zkušenosti s e-shopem IHodinářství.cz, moc kladných ohlasů nebylo, od Tebe pozitivní hodnocení. Tak to budu ještě řešit. Jinak hodinky parádní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...