Bushido Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Zdravím, viem že to sem nepatrí, ale nemôžem to dať do správnej témy, lebo nemám dosť príspevkov, avšak niekto ma odporučil na toto fórum. Kúpil som tieto hodiny za dobrú cenu, avšak nevyužívam ich... Preto by som ich chcel predať. Sú nové nepoužité a majú záruku 2 roky. Cena je cca. 240,- EUR (cca 6100,- czk) + dohoda. Obchod s ktorého som ich kupoval, pôvodne stáli 500 EUR. Tak prípadne prosím admina aby to presmeroval do správnej témy. Vopred ďakujem Popis výrobku Športové hodinky s quartz mechanizmom, čiernym ciferníkom štvorcového tvaru a fosforeskujúcimi ručičkami. Funkcie: dátum, stopky, svietiace ručičky, chronograf Rozmer displeja: strana: 44 mm Vodotesnosť: 10 ATM. Materiálové zloženie: Remienok: čierny silikón Sklíčko: minerálne Púzdro displeja: nerezová oceľ http://www.ross-simons.com/products/LOGS01.html">Můj odkaz http://ggdeluxe.com/luxusne-hodinky/luxusne-hodinky-breil-milano/breil-milano/breil-milano-chronograph-bw0395-logo-chrono.html">Můj odkaz http://cgi.ebay.com/Breil-Milano-Mens-Logo-Time-Leather-Watch-/290442080717?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item439fb271cd">Můj odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Právě jsi porušil jedno z nejzákladnějších pravidel chronomagu. Prodávat může člen, který mám 50 pokud možno smysluplných příspěvků !!!!!!!!!!!
Bushido Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Veď som to na začiatku svojho príspevku napísal... Ja viem že to nieje ospravedlnenie, ale ja sa do hodiniek absolútne nevyznám a zdá sa mi mi rozumnejšie pridať jeden normálny príspevok do nesprávnej témy ako 50 nezmyselných hlúpych príspevkov do kadejakých tém, len aby som mohol pridať tento jeden. Ak je to tak strašný problém že chcem tu chcem niečo predať, tak nech sa to vymaže preboha...
Stephan Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 To je vůl to Bushido: Hoď to na aukro
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Ak je to tak strašný problém že chcem tu chcem niečo predať, tak nech sa to vymaže preboha... A tak se také stane. Další polemika je zbytečná. Pokud chceš na fóru zůstat tak ať se Ti tady líbí.
Horhe Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Právě jsi porušil jedno z nejzákladnějších pravidel chronomagu. Prodávat může člen, který mám 50 pokud možno smysluplných příspěvků !!!!!!!!!!! Pravdu díš, třeba takovej Spineshank nám řekl co poslouchá ke snídani, co poslouchá k obědu, co nosí na nohách, 45krát zatleskal a pak se nám snažil prodat příbory. Tohle je taky dobrej kus
pavča Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Veď som to na začiatku svojho príspevku napísal... Ja viem že to nieje ospravedlnenie, ale ja sa do hodiniek absolútne nevyznám a zdá sa mi mi rozumnejšie pridať jeden normálny príspevok do nesprávnej témy ako 50 nezmyselných hlúpych príspevkov do kadejakých tém, len aby som mohol pridať tento jeden. Ak je to tak strašný problém že chcem tu chcem niečo predať, tak nech sa to vymaže preboha... Panebože to je ale logický argument, až mi to vyrazilo dech! Někteří noví členové jsou k zulíbání nebo spíše k praštění.
Bushido Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Panebože to je ale logický argument, až mi to vyrazilo dech! Někteří noví členové jsou k zulíbání nebo spíše k praštění. Skôr mi povedz čo je na tom nelogické... Ale ja ti poviem, čo je nelogické... Nelogické je to že tému v sekcii "predám" môžem založiť až po 50 príspevkoch... Chcem tu len predať hodinky, ktoré nepotrebujem a tu je kopa ľudí čo sa o také veci zaujímajú. Ja osobne sa čudujem že sa tu máte toľko o čom rozprávať, lebo ja by som si tých 50 príspevkov aj nahnal, ale neviem ako... Mňa proste tieto vaše témy absolútne nezaujímajú. Ja si myslím že som sem dal dobrú ponuku, na ktorej sa navyše ešte viem aj dohodnúť. A vy tu celý čas rozoberáte, že čo za drzosť som si to dovolil, keď som túto tému vytvoril v nesprávnej sekcii. Chvílami sa mi nad vami pozastavuje rozum.
Stephan Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Mily Bushido, tys to pochopil uplne spatne. My jsme ti vdecni, ze nenahanis padesat prispevku nesmyslnymi komenty, ale jelikoz je toto forum primarne urcene pro milovniky hodinek a diskusi o nich (tedy ne pro prodej, od toho je aukro) tak tu prosim te nic neprodavej. Ano, je pravda ze sekce nakup/prodej zde funguje, ale jeji hlavni vyhodou oproti vyse zminovanemu aukru je to, ze v ni prodavaji a nakupuji lide, kteri se (casto osobne, ale mnohdy jen virtualne) znaji a veri si. To ovsem vylucuje, aby zde na foru prodavali sve hodinky naprosto neznami lide, kteri se registrovali jenom proto aby neco prodali.
Bushido Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Mily Bushido, tys to pochopil uplne spatne. My jsme ti vdecni, ze nenahanis padesat prispevku nesmyslnymi komenty, ale jelikoz je toto forum primarne urcene pro milovniky hodinek a diskusi o nich (tedy ne pro prodej, od toho je aukro) tak tu prosim te nic neprodavej. Ano, je pravda ze sekce nakup/prodej zde funguje, ale jeji hlavni vyhodou oproti vyse zminovanemu aukru je to, ze v ni prodavaji a nakupuji lide, kteri se (casto osobne, ale mnohdy jen virtualne) znaji a veri si. To ovsem vylucuje, aby zde na foru prodavali sve hodinky naprosto neznami lide, kteri se registrovali jenom proto aby neco prodali. Ok, konečne niekto s kým sa dá rozprávať na úrovni. Tak sa ospravedlňujem, nemyslel som to zle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se