bena_1 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Pánové, prosím o zkušenost s TH Carrera Automatic WV 211BBA0878. Neviděl jsem je ještě na živo, ale myslím, že splňují můj požadavek na univerzálnost hodinek, dobrá značka, jen co těch 39 mm???Dík za odpověď.
Kalifx Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 ...jen co těch 39 mm???... No, asi takhle - jestli máš moc malý zápěstí, tak ti budou moc velký a jestli máš moc velký zápěstí, tak ti budou moc malý.
Tomáš Kincl Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Mám je ve světlý variantě na černý kůži. 39 je přesně akorát, mám zápěstí cca 17 cm. Jsou to jednoduchý, čitelný a nenápadný causal/společenský hodinky, dají se vzít k obleku i ke tričku. Na jednu stranu by se za ty peníze možná dalo pořídit něco "víc extra", na stranu druhou jsou to velmi slušný hodinky, který se se pohybujou v kategorii "můžu si je vzít do hospody nebo na procházku do přírody a nemusím se bát, že někde rozmlátím rodinný jmění". Zároveň aspoň pro mě, splňujou nároky na rozumnou hodinařinu, ačkoliv nad tím kalibrem majitelé in-housů ohrnou nos. Je ale nenáročnej a moje dělají týdně plus 2 s, což mi přijde jako velmi slušný. Já je mám rok a půl a ani na chvíli jsem nezalitoval. Na živo vypadají černý taky velmi hezky. Pánové, prosím o zkušenost s TH Carrera Automatic WV 211BBA0878. Neviděl jsem je ještě na živo, ale myslím, že splňují můj požadavek na univerzálnost hodinek, dobrá značka, jen co těch 39 mm??? Dík za odpověď.
bena_1 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Mám je ve světlý variantě na černý kůži. 39 je přesně akorát, mám zápěstí cca 17 cm. Jsou to jednoduchý, čitelný a nenápadný causal/společenský hodinky, dají se vzít k obleku i ke tričku. Na jednu stranu by se za ty peníze možná dalo pořídit něco "víc extra", na stranu druhou jsou to velmi slušný hodinky, který se se pohybujou v kategorii "můžu si je vzít do hospody nebo na procházku do přírody a nemusím se bát, že někde rozmlátím rodinný jmění". Zároveň aspoň pro mě, splňujou nároky na rozumnou hodinařinu, ačkoliv nad tím kalibrem majitelé in-housů ohrnou nos. Je ale nenáročnej a moje dělají týdně plus 2 s, což mi přijde jako velmi slušný. Já je mám rok a půl a ani na chvíli jsem nezalitoval. Na živo vypadají černý taky velmi hezky.
bena_1 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Moc dík za odpověď, asi se pomaličku dobírám k výběru hodinek na "každodenní nošení". Černá varianta se mě líbí víc. Ještě malý dotaz, co myslíš tím "víc extra" . Tedy jen příklad... No, asi takhle - jestli máš moc malý zápěstí, tak ti budou moc velký a jestli máš moc velký zápěstí, tak ti budou moc malý. Jo a dík za odpověď.
bena_1 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Ještě bych potřeboval vysvětlení co je to in-house
Don2008 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Ještě bych potřeboval vysvětlení co je to in-house vlastný strojček výrobcu hodiniek.
utrejch Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 V tehle cenove hladine bych rekl ze o in-house nema cenu ani hovorit ... a myslim, ze to nikdo ani nedela ... Jestli se Ti hodinky libi a sedi na ruce bez do nich ;-)
bena_1 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 OK, dík za "ochytření", jsem tu nový a tak hledám a hledám....
Tomáš Kincl Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Tak možná bys v místním bazaru našel za stejný peníze nějaký nošený z vyššího levelu, třeba nějaký omegy, nedávno tu šly iwc portofino za tuším 43-45 (což už je ale zase taky o kus vejš cenou). Nemá smysl si příliš dělat iluze i tom, že dostaneš něco vysoce exkluzivního, stejnej strojek se dává do hodinek za 10, ale taky za 70 tisíc. Tady je ta cena tvořena především značkou a je pravda, že někteří nemůžou TH zapomenout, že se pustil i do brejlí a telefonů. Já ale prostě onehdá chtěl TH lehce konzervativnějšího stylu a tyhle mi padly přesně do oka. Jsou to rozumný hodinky od rozumnýho a známýho výrobce a já nelituju, že jsem je koupil. Zároveň samozřejmě netvrdím, že je to moje konečná, ale tak nějak jsme si na sebe zvykli a já jsem nervozní, když je nemám na ruce. A když je na ruce mám, tak tam tak nějak patří.
Kalifx Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Jo a dík za odpověď. Nic ve zlým, ale co přesně si čekal za odpověď na takto položenou otázku? To je jako kdyby jsi vznesl na dikuzním fóru textilní průmyslovky dotaz: "Ahoj, včera jsem viděl v krámě krásný trenky, tak jsem se vás chtěl zeptat, jestli mně nebudou malý?"
bena_1 Odesláno 28. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Stejně tak nic ve zlým. Když se chci ne něco zeptat, tak se prostě zeptám a je to. Komentáře a rady tohoto ražení opravdu nepotřebuji. Na tom se cvič někde jinde.
marosh Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Hele, trošku se uvolni. Kalifx Tě chtěl jen, vtipem sobě vlastním, upozornit, že by si pro příště mohl s větším rozmyslem specifikovat svůj dotaz.Až tu budeš na foru tak tři-čtyři roky, tak se sám svému dotazu zasměješ. Buď v klidu a študuj pionýre...
dizi Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 (upraveno) V tehle cenove hladine bych rekl ze o in-house nema cenu ani hovorit ... a myslim, ze to nikdo ani nedela ... Jestli se Ti hodinky libi a sedi na ruce bez do nich ;-) Lebo Seiko či iné japonské kúpiť nemôže... Upraveno 29. června 2010 uživatelem dizi
Jata Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 TAG HEUER CARRERA sa vyrabaju aj 41mm a aj 43mm,takze clovek si moze vybrat, co mu najviac sedi. Inak pekne hodinky aj ked nie moja znacka
Kalifx Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 (upraveno) Stejně tak nic ve zlým. Když se chci ne něco zeptat, tak se prostě zeptám a je to. Komentáře a rady tohoto ražení opravdu nepotřebuji. Na tom se cvič někde jinde. Hergot, ty budeš vostrej frajer. Raději se ti budu vyhejbat... EDIT: Jo, a těch 39 mm bude v pohodě, v nejhorším je můžeš nosit na noze. Upraveno 29. června 2010 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se