Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obracím se zde na znalce.Ještě než půjdu do někam do hodinářství,ať vím na čem jsem.

Právě jsem se vrátil z dovolené,celou dobu jsem se s nimi i potápěl,bohužel večer mi neštastnou náhodou spadly na kamennou dlažbu a to přímo na spodní "čudlík" na pravé straně,tedy přímo na bok.Navíc odletěl spodní šroubovací díl (dýnko?) a v tom se zastavily :suicide_anim: Spodek jsem se pokusil zašroubovat zpět.Jediné co jede jsou stopky.Normální vteřinovka vubec nejede ,tudíž ani ručičky.Můžete mi poradit kde v Brně mohu najít opraváře na Citizeny ,nebo snad někdo odsud? případně co by jim mohlo být ?

Omluvte mou neznalost některých pojmů a děkuji všem za snahu

Zdeněk

• po 2 týdnech...
Odesláno

pokračováni :

Utíkal jsem tedy do prodejny kde také Citizeny prodávají a ty mi je zaslaly do Goldtime (jako jediného autorizovaného servisu na tuto značku)na opravu.Za několik dnů mi přišlo sdělení že oprava bude cca za 3900,-!!!!!Závada je prý ve strojové části,nutná celková oprava!! DLE MÉHO NÁZORU, NENÍ MOŽNÉ ABY SE TAKOVÝM NÁRAZEM ROZBIL CELÝ STROJEK ?! Tuším že to bude pouze nějaký kontakt s baterií a strojkem atd.

Prosím tedy ,najde se někdo kdo by mohl nějakým způsobem pomoct,případně odborník který by mohl vzniklou závadu opravit? Děkuji všem za snahu a pochopení....

Posted Image

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

To je velice neprijemna vec, navic moje oblibene (skoro sejne provedeni) hodinky:-( Taky jsou hodinari spis na mechanicke strojky, jsem zvedav zda ti nekdo tohle udela. Vzhledem k tomu co je to za strojek se taky ani moc nedivim, ze chteji tolik za opravu. Hodinky to jsou pekne a popravde ja bych asi tu sumu obrecel a zaplatil jim. Pochybuju silne, ze ti nekdo jinej na to d razitko-zaruku.

Sorry za negativismus a preju hodne stesti s opravou.

Odesláno

pokračováni :

Utíkal jsem tedy do prodejny kde také Citizeny prodávají a ty mi je zaslaly do Goldtime (jako jediného autorizovaného servisu na tuto značku)na opravu.Za několik dnů mi přišlo sdělení že oprava bude cca za 3900,-!!!!!Závada je prý ve strojové části,nutná celková oprava!! DLE MÉHO NÁZORU, NENÍ MOŽNÉ ABY SE TAKOVÝM NÁRAZEM ROZBIL CELÝ STROJEK ?! Tuším že to bude pouze nějaký kontakt s baterií a strojkem atd.

Prosím tedy ,najde se někdo kdo by mohl nějakým způsobem pomoct,případně odborník který by mohl vzniklou závadu opravit? Děkuji všem za snahu a pochopení....

Posted Image

Za ty peníze si kup radějí ještě jedny. Alespoň budeš mít náhradní tah, který taky pod 2000,- nekoupíš.

Odesláno

Za ty peníze si kup radějí ještě jedny. Alespoň budeš mít náhradní tah, který taky pod 2000,- nekoupíš.

Nebo tak :speak_cool:

Nahradni tah se hodi vzdycky :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...