doktor584 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Ahoj, opět Aukro.. http://aukro.cz/excelentni-letecke-prim-nikdy-nenosene-c-56-i4293384685.htmlJsou původní?Podle mne ano,pár věciček od tohoto prodejce mám, vždy jsem byl spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Jen se ptám-když ty letecké nikdo nenosil,tak proč sundal pásek?Origo korunka se dávala s osazením jak u Sport 1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Korunka původní není. A pouzdro je nejspíš dáno nové, ale to cenu hodinek nijak nesnižuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Korunka původní není. A pouzdro je nejspíš dáno nové, ale to cenu hodinek nijak nesnižuje.Jde-li o správný typ pouzdra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Korunka původní není. A pouzdro je nejspíš dáno nové, ale to cenu hodinek nijak nesnižuje.Mi už by trošku vadilo,kdybych věděl,že to už je složené teď.Raději trošku ,,ojeté,, ,ale nesložené a levnější. Ale to je jen můj názor,někdo může mít jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Mi už by trošku vadilo,kdybych věděl,že to už je složené teď.Raději trošku ,,ojeté,, ,ale nesložené a levnější. Ale to je jen můj názor,někdo může mít jiný.Popravdě, ohemraný hodinky Tě ve sbírce budou jen štvát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Popravdě, ohemraný hodinky Tě ve sbírce budou jen štvát...Souhlasím s tebou,(vlastní zkušenost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Ano,je to věc názoru a můj je takový.U těch leteckých by mi až tak nevadilo jejich mírné opotřebení pouzdra i korunku.Věděl bych aspoň,že skutečně sloužily vlasti někde v kasárnách a měl je na ruce voják skoro před 40 lety.U těch složených-asi z originálních dílů,nového pouzdra,korunky a vyleštěného víčka by mi to trošku vadilo a jen bych si namlouval,že jsou 40 let staré....v ruce je měl jen hodinář.U ,,oblekovek,, je krása a lesk na prvním místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Něco na tom je, taky jsem začal u trochu ošoupaných a postupně se dopracoval k téměř intaktním, ale stopro původním a ty mi dělají občas radost na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Ano,je to věc názoru a můj je takový.U těch leteckých by mi až tak nevadilo jejich mírné opotřebení pouzdra i korunku.Věděl bych aspoň,že skutečně sloužily vlasti někde v kasárnách a měl je na ruce voják skoro před 40 lety.U těch složených-asi z originálních dílů,nového pouzdra,korunky a vyleštěného víčka by mi to trošku vadilo a jen bych si namlouval,že jsou 40 let staré....v ruce je měl jen hodinář.U ,,oblekovek,, je krása a lesk na prvním místě.I ty naleštěné mohli někde 25 let věrně sloužit a pak z důvodů velkého opotřebení putovali k hodináři na výměnu pouzdra. A pak zůstali ležet v krabičce. Jde o to jestli je to správné pouzdro, podle toho se dá identifikovat jestli je to skládačka nebo renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Poprosím ctěné a zkušenější kolegy o názor. Něco se mně na těhle leteckých nepozdává, ale nějak nevím co...http://aukro.cz/legendarni-letecke-prim-cislovane-c-607-i4430829505.htmlDík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Mají novější korunku, jinak nic divného nevidím. Ale mohu se mýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Mají novější korunku, jinak nic divného nevidím. Ale mohu se mýlit.Dík asi jsem měl halušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Ahoj Primkaři, prosím o pár odpovědí od znalců na letecké Primky mého kamaráda. Dostal je od dědy, co byl generálem letectva a chce je nosit, takže nás nezajímá cena. Spíše bych chtěl požádat o radu, u koho je nechat v Praze oservisovat, odchylka sice vypadá ok, ale nikdo na ně nikdy prý nešáhl. Je ten tah origo? Šel by na ně 18 mm Rios Panama, ptám se kvůli výšce, která má být 3,5 mm. Dá se sehnat nové sklíčko, nebo je možné ho vyleštit? Zaujalo mne, že je vypouklé a takové jsem na Sportech nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Sklo půjde určitě jen přeleštit,jinak jim určitě dopřej servis /vyčištění,promazání/.Zkus to zde http://hodinar-frydl.sluzby.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Paní Pečánková na Vyšehradské servis strojku taky zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Chlapi je to k nevíře, ale potřebuji radu ohledně cal. 96 u leteckých. Ještě předevčírem jsem je měl doma, né moje :-( Ale jsou už ve světě. A nechci zase prudit v práci, ať je donesou Otázka, datum, jak se překlápí, tak jako u 68 tedy přes 12 hodinu a pak zpět zhruba na 11 hodinu hodinovou ručkou, nebo až zhruba na 8 hodinu hodinovou ručkou, tak jako třeba u Vostuků. Já myslel klasika jako u 68, tedy 12 max 11 a šup zpět a je tam nové datum. Moc díky za info. Nejlépe prosím majitele zkuste fyzicky. Díky mocA Rudo, tady to určitě zjistíme na 100% :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Datum u cal. 96 se překlápí kolem půlnoci, ale cca 2 až 3 hodiny, takže musíš přes půlnoc tam a zpátky točit dále a déle. Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Tak už si konečně zabydlely své domečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Tak už si konečně zabydlely své domečky. To se podívejme jak se o ně páníček hezky postaral, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se