Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 A je správně.B je z PS2 auto z devadesátých let,C je nějaké dodělávané, i když hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 A je správně.B je z PS2 auto z devadesátých let,C je nějaké dodělávané, i když hezké.Děkuji za potvrzení z nejvyšších kruhů.Vodítko pro ty, kteří jsou schopní naložit desítku na variantu B, tedy bastl s dýnkem z jiných hodinek. Mít v popisu echt, rare, 100% original, nenosené (něco z toho) fakt nestačí. Originál je jen jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ještě jsi vynechal variantu D - parexo dýnko s číslem 215. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Parexo nee, to se tváří jako vojenská číslovaná varianta. Už v seznamu je a osvěta v tomto směru funguje (snad). Civilních bylo hodně málo, někde se píše 300, jinde 500 a prostor pro kreativitu je poměrně velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Jsem si prošel starší fotky v archivu a pár jakože originálních hodinek s Parexo dílama jsem našel.Parexo ručky - jsou lesklé, originál letecké mají matné Parexo armovák - soudruzi v Číně nepochopili, že minutový indexy mají být všechny stejnýParexo ciferník, pouzdro a dýnko - to snad každý pozná ilustrační foto - příklady armováku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 už to tady párkrát proběhlo, diskuze probíhají přes SZ a tak se zeptám veřejně. Máte taky na originálních leteckých pouzdro s ploškama v rozích? Zatím jsem viděl asi 3 desítky pouzder kde majitelé jsou schopni zaručit autenticitu hodinek přímo od armády, nebo civilní provedení koupené v obchodě a zatím všechny hodinky tuhle plošku měly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mám je tam... a to jsem si doposud myslel, že je ukazatelem původu pouzdra pouze rýha pro armovák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mě prošly rukama troje ... jedny co mám takto zkosené rohy mají, další dva kousky je neměly ... ale nevím co s toho plyne. Co ty na to Accutrone ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mě prošly rukama troje ... jedny co mám takto zkosené rohy mají, další dva kousky je neměly ... ale nevím co s toho plyne. Co ty na to Accutrone ? buď se dělaly pro letecký 2 typy pouzder, nebo se tak dají poznat skládačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mám bohužel jenom jedny. S ploškou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak já se taky přidám se svou "troškou do mlýna". Koukal jsem na ty svoje letecký a z 15 kousků mám jen dvoje, které mají ostré hrany. Mám jedny o kterých vím, že jsou 100% origo,s krabičkou, záručákem a účtenkou a ty mají hrany s ploškou. Také mám jedny, které mně zbyly z mého dnes již pradávného služebního pobytu v Libyi (pár kousků jsme tam vezly jako dárek našim libyjským protějškům a prostě mně jedny nějak zůstaly) a ty mají taky plošku . Stejně tak Klasické Prim automatic (né letecké) mají plošku. Takže můj názor je ten, že když pouzdro na origo leteckých, které byly ve "službě" už bylo hodně jedné, přehodily se do pouzdra ze Sportů II, kterých bylo "hafo". Ono to takhle nějak bylo i z korunkama na leteckých,ty původní s osazením nabyly a když už to pomalu nešlo anoi natáhnout tak se tam dala ze Sportů a jelo se dál. (tohle je zase vlastní zkušenost po 20 letech u čs. letectva). Ale je to můj názor a nikdo s ním nemusí souhlasit...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Moje mají oboje plošky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Moje letecké, č. 002365 v originál stavu mají plošky, 000650 mám pro běžné nošení osazené do nerez pouzdra, takže nevím jestli na původním pouzdru byly plošky nebo ne, původní pouzdro už nemám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Já to nikdy takhle detailně nezkoumal, nicméně mi rukama prošlo docela dost leteckých - mám pro ně slabost - Financovi jsem poskytl fotodokumentaci. Tak asi půjdu kontrolovat své dva kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 JJ, mam 4x s ploskou a jedny bez plosky....... Takze asi dobty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Sražené hrany pouze u pouzdra leteckých automatů mají trhlinu. Dostaly se ke mě vínové PS2 v "broušeném" pouzdru s dobovým bordó řemínkem. Mají první typ lunety, bombírovanou korunkou a všechny hrany jsou sražené do plošky. Běžné to ale nebude. 10 dalších broušených pouzder má hrany klasické ostré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Neplaš, kyblíkáři začnou prohrabovat svoje hroudy dílů.Elton na začátku výroby neuměl udělat ostrý hrany, tak jim z toho lezlo tohle. Sražený hrany jsou vidět hlavně na leteckých, kde jsem měl možnost vidět původní armádní provedení, mělo pouzdro sražený hrany. Je zajímavý, že civilních leteckých jsem viděl několik i s ostrýma hranama, a to včetně věnovacích. Sražený hrany jsem viděl na několika továrních bastlech (hlavně se složeným strojkem základna 68 a automatová nástavba) i na pár běžných dvojkových Sportech.Vínový sporty v broušeným pouzdru taky nejsou zrovna běžný provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 A nesouvisí nějak ty sražené hranky s dotahováním dýnka tzv. "nadoraz" v nějakém upínacím zařízení?Zvláště pak u leteckých? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Takhle pravidelně sražené hrany si nedokážu přesstavit jako výsledek dotahování dýnka. Při kvalitě chromování by se měla při takové deformaci pouzdra na těch místech loupat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tak už jsem je konečně sehnal, pouzdro je sice ohemrané ale za to originál a né nějakej naleštěnej fejk, mám z nich radost. Už prošli očistou, dal jsem jim novou korunku,lunetu a vyleštil jsem sklíčko i pouzdro. Byli pěkně zahumusený, taky jsem pošteloval chod strojku ted jdou tak 5 s do plusu za den. Trochumě štve korunka, je na Prim sport 2. originál nepoužitá ze starejch zásob ale jde strašně těžko jako by byla trubka u pouzdra o něco větší než na dvojkovejch sportkech. Přidávám foto před a po očistě,omlouvám se za kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se