X-Bob Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Začal jsem si fotit před časem, ale nepravidelně bohužel, kde všude moje hodinky byly. Obvykle tedy Seiko Alpinist. Tedy, asi to je postižení, fotit si u zámků&hradů, rozhleden, u moře atd. hodinky... Ale žiju s tím vyrovnaně Uhodne někdo nějaké místo?
Dantechno Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Ten chlapek na koni - to je v Praze.
Koniferka Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) 3. v Adršpachu?4. Ještěd5. Moravský kras,rozhledna Podvrší? Upraveno 6. července 2010 uživatelem Koniferka
horal Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Já přidám tu rozhlednu.Myslím, že pro mnohé to bude těžké, ale mám ji přes dva kopce ...Nebo ne, ať je zábava.Poblíž je obec začínající na písmeno L Jsme s Bobem krajani a až na ty první obrázky, bych si troufl určit většinu míst.Bob založil novou osvětovou hru:Poznej krásy naší země aneb pěkné věci na pěkných místech.
X-Bob Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 3 - Černé jezeroJeštěd, Praha OKrozhledna - ano, vesnice začíná na L. resp. název je L.... u B...... Horal je dobrej i tak, když to poznal
X-Bob Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 nápověda k č.8 - jaký je to zámek? Kraj UL.
X-Bob Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 a tohle je jaký zámek? Nápověda - JZ od Prahy
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 já tam kromě zmíněného vidím Duchcov, Pripjať a Konopiště
Koniferka Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 12:53, 'X-Bob' napsal: 3 - Černé jezero Ještěd, Praha OK rozhledna - ano, vesnice začíná na L. resp. název je L.... u B...... Horal je dobrej i tak, když to poznal no dyť,Lhota u Blanska ale ta tvoje bude nejspíš Lhotka u Berouna a díváš se na Železnou
X-Bob Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 jj, Lhotka u Berouna YPO trefil Duchcov. Jinak samá voda. No ale něco je těžké a něco ani skoro nevím, jak se to jmenuje... např. č.9 - hory u St.Johan in Pongau (A)tak co ty zámky? Duchcov už máme. A dál?
Yen.da Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) V 6. 7. 2010 v 12:59, 'X-Bob' napsal: a tohle je jaký zámek? Nápověda - JZ od Prahy Tohle je zámek Březnice.. Upraveno 6. července 2010 uživatelem Yen.da
Koniferka Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) Bečov nad Teplou,no a ta největší krása,nacházející se v ústeckém kraji,jsou Ploskovice Upraveno 6. července 2010 uživatelem Koniferka
X-Bob Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) Březnice, Bečov a Ploskovice, no výborně hoši!!!!!!!!!!!! A co ten poslední "průmysl"??? Kde to je? Co to je? Upraveno 6. července 2010 uživatelem X-Bob
Koniferka Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) vyhrál jsem něco,nejlépe nějaký NATO strap? Ten Pripjať je bývalé Poldi Upraveno 6. července 2010 uživatelem Koniferka
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 16:04, 'X-Bob' napsal: A co ten poslední "průmysl"??? Kde to je? Co to je? to je jasný - to je doma = Kladno
X-Bob Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Poldi, ok hoši. Huť Koněv. Koniferko, já člověče zapomněl určit ceny. Takže nic. A NATO strap nemám Doma jsem měl jen řemínek Varšavské smlouvy teda, takovou podložku pod hodinky Pohraniční stráže, do kůže vyražené 2 hlavy německých ovčáků, ale kde tomu je konec....
Vit Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Zajímavý nápad, trochu mi to připomíná tu cestovku pro plyšáky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se