Přejít na obsah

Vas nazor

Doporučené příspěvky

A velmi by ma zaujimalo ktore hodinky by ste mi doporucili.Cenova relacia je priblizne rovnaka.A tychto 7 kuskov mi padlo do oka...Dik

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mna urcite Longines Legend Diver, tie hodinyk nazivo vyzeraju uplne perfektne, maju historiu.. ostanymi tiez nic nepokazis.. Oris, Tag heuer, Louis Erard to je vsetko fajn.. Tie Meistersinger su zaujimave, ale presne odcitanie casu bude chciet trening, a ak vyuzivas MHD a potrebujes presne vediet minuty, tak by som ich neodporucal. Takze ciste subjektivne Longines.

Ked pouzijes hladanie ( uplne vpravo hore pod tvojou fotkou ) najdes fotky legend diver, ktre si kupil miestny clen.. su fakt paradne

Odkaz ke komentáři

to svijanskymaz: Ahoj, tvoj prvy prispevok, vitaj na fore.

No mas tam zmes vsetkeho mozneho :-)), od sportovych az po skoro oblekovky. Ujasni si, co chces - na aky ucel a uz tymto sa ti to vyselektuje.

Dik.

Oblek nenosim.A ani sportovo sa neobliekam.Mne pridu take identicke.Cierny remienok,gulate,strieborne,tmavy cifernik/okrem jednych/.Ja som amater,nechapem ani princip chronografov...:-).Proste sa mi pacia.A aj ta cenova relacia je pre mna dolezita.Kupovat ich budem v Stutgarte,tam vyjdu lacnejsie v kamennom obchode.Skor ma zaujima nazor na jednotlive znacky,moj favorit je Errard,zatial...

Odkaz ke komentáři

Ahoj pivaři.

To je každej pes jiná ves. To nikam nepovede.

Já vybíral dlouho, hodně dlouho a tloukl jsem se v tom , jak nudle v bandě, ale tohle je moc.

Urči si nejdřív "kategorii" podle účelu/zaměření a ne cenovou. V té začni vybírat a "ono se to ukáže milostivá", jak s oblibou říkají řemeslníci.

Jo a abych nezapoměl. O značce to v tomto případě není. Podle toho těžko radit. TH, Longines, Baume .. , to je všechno slušný začátek.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Ahoj pivaři.

To je každej pes jiná ves. To nikam nepovede.

Já vybíral dlouho, hodně dlouho a tloukl jsem se v tom , jak nudle v bandě, ale tohle je moc.

Urči si nejdřív "kategorii" podle účelu/zaměření a ne cenovou. V té začni vybírat a "ono se to ukáže milostivá", jak s oblibou říkají řemeslníci.

Jo a abych nezapoměl. O značce to v tomto případě není. Podle toho těžko radit. TH, Longines, Baume .. , to je všechno slušný začátek.

Ja viem ze su asi kazde o niecom inom,ale nieco spolocneho maju...Si myslim:-).Ked tocim pivko,aby mi ladili k striebornej kobre...:-).Srandujem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

..............ale nieco spolocneho maju...

Ručičky, jinak je to nesmyslná změť. Sportovní hodinky, divery, jednoručky, s průhledem, skoropilotky, chronograph. Bez spolupráce se zadávajím není možné takový úkol řešit, divím se, že se vůbec namáháte.

Odkaz ke komentáři

Ručičky, jinak je to nesmyslná změť. Sportovní hodinky, divery, jednoručky, s průhledem, skoropilotky, chronograph. Bez spolupráce se zadávajím není možné takový úkol řešit, divím se, že se vůbec namáháte.

[/quo

Ja ked sa na ne pozriem tak okrem tych singeriek mi pridu dost stylovo podobne...Skor ma zaujima ci niektore nie su takou hodinarskou Alfa Romeou,alebo Olcitom,aby som neslapol vedla.Longinesky mi padli ako prve do oka.Lenze ked som videl tie Erarda a potom tie ostatne...Ty by si chcel ktore?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Jaké bych si vybral já je jedno, jedná se o Tebe. Výběr značek je bezesporu kvalitní, ale vzal si to za špatný konec. Měl by sis uvědomit za jakých situací je budeš nejvíc nosit, k jakému oblečení, aby nepůsobily jako pěst na oko. Musíš zvážit případné sportovní aktivity třeba kvůli větší vodotěsnosti a dalších atributů by se určitě ještě pár našlo.

Odkaz ke komentáři

ale tak snowe, pise prece, ze ho zajima nazor, nic vic... Posted Image

za me: longines nebo oris (z techhle konkretnich modelu).

Dik za nazor.

skutocne som bol rozhodnuty medzi tymi dvoma,ale co hovoris na tie Erardy a B&M?Askanie a TH by som kludne ozelel...Dik.

Kazdopadne sa to rysuje,mam na rozhodnutie este mesiac:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...