Horhe Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Londžíny jsou parádní. Nejvíc se mi ale líbí čistota Tag Heuer Carrera. Klidně bych se obešel i bez Twin Time. To jsou skutečně univerzální hodinky a nemám co bych jim vytknul.
StanoBare Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Snow ma pravdu, sam som to uz naznacil...tak ci tak bude selektovat, a rozhodovat sa len podla ohlasu znacky hmmm, preto, svijanskymaz - skus si predsa len stanovit uzsie kriteria vyberu, nic to nestoji o to menej ta bude "mrziet" vysledok.
svijanskymaz Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Jaké bych si vybral já je jedno, jedná se o Tebe. Výběr značek je bezesporu kvalitní, ale vzal si to za špatný konec. Měl by sis uvědomit za jakých situací je budeš nejvíc nosit, k jakému oblečení, aby nepůsobily jako pěst na oko. Musíš zvážit případné sportovní aktivity třeba kvůli větší vodotěsnosti a dalších atributů by se určitě ještě pár našlo. :-).Nechcem oblekovky,nie som kravatak,ani v nich nebudem sportovat.Tak ked pojdem v kupeloch v kosielke s kratkym rukavom a sadnem na kavicku,vytiahnem denny tisk,aby som sa na ne s laskou pozrel..Take potrebujem,fesacke.A aby mi vydrzali 10 rokov.Nez si kupim lepsie...K 50tinam:-)
little_w Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Dik za nazor. skutocne som bol rozhodnuty medzi tymi dvoma,ale co hovoris na tie Erardy a B&M?Askanie a TH by som kludne ozelel...Dik. Kazdopadne sa to rysuje,mam na rozhodnutie este mesiac:-) v tomhle uz musim dat snowovi za pravdu. ony jsou vsechny fajn, vsechny maji nejakou cilovou skupinu uzivatelu... ale k jake patris ty, to nevim. takze co rikam na L.E. a B.M. je asi vcelku irelevantni. na puvodni otazku jsem mohl odpovedet, je to jen muj nazor. na druhou... rikam, ze jsem odpovedel, ktere bych vybral ja, takze to vcelku vypovida o tom, jake mam preference. ostatni jsou fajn, ale proste bych je nevybral. hele, pobud tady dyl a uvidis, ze to stejne prehodnotis
svijanskymaz Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Londžíny jsou parádní. Nejvíc se mi ale líbí čistota Tag Heuer Carrera. Klidně bych se obešel i bez Twin Time. To jsou skutečně univerzální hodinky a nemám co bych jim vytknul. dik za nazor.Tie TH mi pridu presne najcistejsie,ale asi aj najnudnejsie...V reale ovsem vyzeraju lepsie ako na fotke.
norbu Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 A velmi by ma zaujimalo ktore hodinky by ste mi doporucili.Cenova relacia je priblizne rovnaka.A tychto 7 kuskov mi padlo do oka...Dik Zuzim Ti vyber :-) Longines a BM... Oboje by mne bavily i po delsi dobe. Na prvni kuk jsou zajimave i ty ORIS, ale...casem to nebude ono..
Diamondking Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Já bych váhal mezi Longines a TH..obojí jsou úžasné
vojt Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Já bych váhal mezi Longines a TH..obojí jsou úžasné Přesně tak, já taky. Ale asi by to vyhrály Longines. Velice silně mě přitahují.
spiderer Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Vybral bych bud Longines Legend Diver - jsou to takovy nadcasovy, hezky a ikonicky potapky a nebo potom TH Carrera, ktere maji taky svoji tvar a jsou solidni.. Ale spise nez vyber konkretniho kusu by ti pomohlo si ujasnit co od tech hodinek chces a jak by +/- mely vypadat a potom hledat neco podobneho ve stejne nebo lehce rozdilnych kategoriich.. takhle to budes mit beh na hodne dlouhou trat nez neco vyberes, protoze vzdycky se najde jeste i neco jinyho co bude pekny a bude to stat skoro stejne
novic Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Já bych váhal mezi Longines a TH..obojí jsou úžasné Taky bych váhal mezi Longines a TH. Ale osobně se mi trošku více líbí ty TH Beru to jen z té pohledové stránky. Nejsem HODINÁŘ, takže netuším co se skrývá uvnitř. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se