klopy Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Ahoj. Protože pilotky se totálně orosily a půjdou asi na reklamaci potřebuju další kousek. Něco robustního, velkýho, těžkýho :-) Co si myslíte o těchto hodnkách? Zápěstí mám 19 a kousek....Například tady http://www.skywatchdealers.com/watches/snda13p1-seiko-chronograph-divers-200m-gents-watch-snda13-p-2654.html Líbí se mi, že je to pořádný kus železa.
klopy Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Teď ještě koukám na Seiko Monster a v černé vypadají hodně dobře... A stojí polovinu. Sakra já se z těch hodinek zblázním, do čeho jít
norbu Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Ahoj. Protože pilotky se totálně orosily a půjdou asi na reklamaci potřebuju další kousek. Něco robustního, velkýho, těžkýho :-) Co si myslíte o těchto hodnkách? Zápěstí mám 19 a kousek....Například tady http://www.skywatchd...a13-p-2654.html Líbí se mi, že je to pořádný kus železa. Ja mam Seika hodne rad, ale tohle mi prijde uz trochu moc prekombinovane. Ta korunka pomerne dost vycniva a chrono v kombinaci s divers? ale jsou to mackove, to zase jo...mam stejne velkou ruku jako ty a trochu bych se bal tech 46mm resp 49mm
klopy Odesláno 6. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2010 No já spíš chci chrono a tak mi i připadají... Divers by byl pro mě bonus, že něco vydrží. Taky se trochu té velikosti bojím, ale nemůžu nikde najít kamenný obchod kam na ně, nejlépe Praha a sever od ní.
klopy Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Má někdo tip na dobrý český internetový obchod, kde je slušný výběr? Například Monstery nemůžu nikde najít :-( Díky
SaKaL Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Nechci dělat chytrýho nebo se tvářit jako znalec, ale u nás v Čechách se nikde moc nevyskytujou...Takže ebaY...Nemám s tím problém...
Yen.da Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Má někdo tip na dobrý český internetový obchod, kde je slušný výběr? Například Monstery nemůžu nikde najít :-( Díky Pokud vím, tak Monstra i jiná seika mají tady 1
klopy Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Tak včera jsem tam objednal černá Monstra. Tak snad bude vše ok.
vraby Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Asi pozdě už máš objednáno,ale co tyhle?
klopy Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Bohužel už pozdě,ale jsou vážně pěkný. Já měl problem v tom jak jsem na koupi spěchal. V pondělí mi vyplivly pilotky a půjdou na reklamaci a chodit bez hodinek je jak tady jistě každý ví nemožné:-) Takže jsem chtěl uplně jiný styl než pilotky, něco robustního, nejlépe mechanického. Prostě hodinky na střídačku,ale k dodání ihned :-) Seiko Monster jsem ještě ani ve skutečnosti neviděl,ale věřím, že neprohloupím, zítra už bych je měl mít na ruce :-)Safra,ale ty Tvoje se mi vážně moc líbí.
little_w Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Bohužel už pozdě,ale jsou vážně pěkný. Já měl problem v tom jak jsem na koupi spěchal. V pondělí mi vyplivly pilotky a půjdou na reklamaci a chodit bez hodinek je jak tady jistě každý ví nemožné:-) Takže jsem chtěl uplně jiný styl než pilotky, něco robustního, nejlépe mechanického. Prostě hodinky na střídačku,ale k dodání ihned :-) Seiko Monster jsem ještě ani ve skutečnosti neviděl,ale věřím, že neprohloupím, zítra už bych je měl mít na ruce :-)Safra,ale ty Tvoje se mi vážně moc líbí. souhlasim s vrabym kdyz se mrknes na muj posledni prispevek, tak uvidis, co s nimi udela antireflex a poradnej remen na zakazku jak prijdou monstra, tak je strel a kup si neco poradnyho
klopy Odesláno 10. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Tak Monstra doma. Pocity byly takové, že na první pohled nic moc a asi po hodce na ruce jsem si je docela zamiloval :-) Vypadají, že by mohly něco vydržet.
Návštěvník YPO Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Tak Monstra doma. Pocity byly takové, že na první pohled nic moc a asi po hodce na ruce jsem si je docela zamiloval :-) já bych to bral jako dobré znamení - to co se mi líbí na první pohled mi většinou moc dlouho nevydrželo aneb "hezký holky jsou pro chlapy bez fantazie"
klopy Odesláno 10. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Tak to máš naprostou pravdu :-) S těma holkama samozřejmě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se