Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ještě by celkem pomohlo, kdyby si dal alespoň +- cenu :), takhle člověk neví, od čeho se odpíchnout ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno (upraveno)

Ty Milisovy mají modrý ciferník???? :suicide_anim:

Ta modrá na první fotce je AR nebo to je jenom ilustrační foto.. :worried_anim: hele a na těch dalších je taky modrý, ale tmavě..podle té lunety.. :) Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Dekuju moc za navrhy, zatim se mi asi nejvice libily ty Longinesky, jinak omegy take nejsou spatne, sou klasika :)

Superoceany sou taky fajn, ale uz jsem stastnym vlastnikem Avenger Seawolf tak bych chtel neco z "jine stajne" :) Nemate nekdo predstavu kolik cca stoji ty Longinesky co tu postoval Adam99?

Odesláno (upraveno)

Dekuju moc za navrhy, zatim se mi asi nejvice libily ty Longinesky, jinak omegy take nejsou spatne, sou klasika :)

Superoceany sou taky fajn, ale uz jsem stastnym vlastnikem Avenger Seawolf tak bych chtel neco z "jine stajne" :) Nemate nekdo predstavu kolik cca stoji ty Longinesky co tu postoval Adam99?

Nedávno byly v černé variantě v prodejním vlákně.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29937&st=0&p=440599&hl=longines&fromsearch=1entry440599

Upraveno uživatelem lupinus
Odesláno

Myslim ze kolem 800 euro ... Ale pozor , dela se verze 39 mm a 41 mm.

Dekuji, strasne se mi libi tak by mi myslim ani tech 41 nevadilo i kdyz mam pomerne velkou ruku. V CR je nejspis nikde nesezenu, tak jedine pres ebay?

Odesláno

Dekuji, strasne se mi libi tak by mi myslim ani tech 41 nevadilo i kdyz mam pomerne velkou ruku. V CR je nejspis nikde nesezenu, tak jedine pres ebay?

Mám pocit, že jsem je viděl v Praze v Koscomu.
Odesláno (upraveno)

Ty Longiny jsem kupoval nedávno u Hanáka v Brně za 24 000 Kč, v 41 mm verzi. Můžu je jen dopručit. Za tu cenu jsou to super hodinky. Vím, že jsi měl i vyšší limit, ale pokud je chceš na každodenní nošení pak doporučuji tyto.

Já osobně jsem měl také vyšší limit, ale kdybych šel na jeho strop, měl bych už o hodinky strach a byly by víc na poličce než na ruce.

Edit: 41 mm verze se na netu prodává kolem 1000 USD, když k tomu připočteš poštu, jsi skoro na stejné ceně jako v kamenném obchodě v ČR. A rozhodně ti je doporučuji vyzkoušet na ruce. Nejsou to klasický univerzílní potápky, který sednou každýmu.

Upraveno uživatelem P Hajda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...