koveras Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Pretoze som musel cast penazi investovat, Panerai na chvilku pada. Ale pretoze uz myslim nastal cas na to spravit si radost, chcem vyskusat nejake pilotky. Preto sa Vas chcem spytat, aku znacku z tychto troch by ste doporucili? Ide mi o hlavne o kvalitu spracovania. Na roznych forach vidim rozne nazory. Pilotky chcem fakt iba na obcasne nosenie, preto nepotrebujem datumovku. U Stowy sa bojim ich malych velkosti, 40mm sa mi zda na pilotky dost malo. V tej cenovej relacii poznate aj nieco ineho?
shag Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Z tychto troch by som vybral Stowa.
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Doporučuji perfektní Laco. KLIK
koveras Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 (upraveno) Doporučuji perfektní Laco. KLIK Ja som prave to LACO tak nejak vyradil, sa mi moc nepaci ten cifernik.... Ale ked on sakra nieje az tak spatny.... Pri rozhodovani LACO vs. Stowa? Upraveno 8. července 2010 uživatelem koveras
Karloss Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Měl jsem šanci porovnat pouze Archimede a Stowy a z těchto dvou to vyhrály jednoznačně Stowy. Opravdová tradice ve výrobě leteckých hodinek za 2.sv. války, perfektní zpracování a poctivý přístup značky... jinak pilotky doporučuju někde vyzkoušet, tím jak jsou ploché bez lunet, masivních pouzder atd. působí na ruce větším dojmem. Mám kostnatou ruku 16,5cm a idelání rozměr vidím tak 39mm - 40mm.
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 (upraveno) Nedovolím si komentovat, pilotní hodinky jsou na samém okraji mého zájmu. Nikdy jsem neměl jmenované značky v ruce a proto bych nemohl hodnovvěrně doporučit tu či onu. Přesto na mě nejlepším dojmem působí právě Laco. Upraveno 8. července 2010 uživatelem Snow
lac1 Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Laco su kvalitativne super, akurat som mal pochybnosti s tymi nozickami co drzia remen...predsa je to trocha netradicne.. ked nieco ine nez z rodu Luftwaffe: tak GLYCINE AIRMAN, staronova novinka Base 22 s 42 mm priemerom..klasika navrhnuta pilotmi pre pilotov Vietnam, Flaklandy a par dalsich konfliktov
koveras Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Na roznych forach som cital, ze Archimede a Steinhart neposobia moc kvalitnym dojmom. Vo vacsine pripadov nakoniec zostali Laco a Stowa. Stowa mi pride univerzalnejsia, LAco zas tak nejak atraktivnejsie...
shag Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Glycine Airman bude asi predsalen v inej cenovej lige.
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 (upraveno) Hlavně jsou Glycine Airman úplně jinak ztvárněné hodinky. Nelze absolutně porovnávat puristické pojetí Archimede, Stowa, Laco s Glycine. Edit - doplněno o obrázky Upraveno 8. července 2010 uživatelem Snow
lac1 Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 (upraveno) Glycine Airman bude asi predsalen v inej cenovej lige. nove Fliegry od Stowy stoja 630,- ......plus dlha cakacia doba (edit) Airmany zozenies od Taliana za 870,- oproti nemcovi, poliakovi a svajciarovi co za nich pytaju cca 1200 ojro...tak si myslim ze Glycine je dobra volba, mas tam ako bonus Zulu time Upraveno 8. července 2010 uživatelem lac1
koveras Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Nie nie, Glycine neprejdu. Nie je to ta klasika, presne ako pise Snow.
lac1 Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Nie nie, Glycine neprejdu. Nie je to ta klasika, presne ako pise Snow. zalezi teda od zakladatela vlakna... do coho teda pojde, hlavne nech to ma nejaku tu historiu alebo tradiciu snad Jorg popracuje a budu konecne Fliegre s Durowe mvmntom a 42 a viac priemerom
abbot Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 n Airmany zozenies od Taliana za 870,- oproti nemcovi, poliakovi a svajciarovi co za nich pytaju cca 1200 ojro...tak si myslim ze Glycine je dobra volba, mas tam ako bonus Zulu time Kde konrétně máš prosím na mysli ? nikde sem je za tuhle cenu neviděl ... Abych přilil taky troškou do mlýma, tak neuvažoval si o něčem od Tourby ? 42mm unitas antireflex a s cenou za Stowy by si měl už i celkem hezky nazdobenej strojek ?
koveras Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Mrknem na to Tourby. Ja som sa tak nejak drzal tych zanciek, ktore som videl tu v inom vlakne. Edit: jezisi ti maju vyber.... Upraveno 9. července 2010 uživatelem koveras
skalis Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Odesláno 9. července 2010 Ja bych si vybral Stowa. Libi se mi i Steinhart, ale Stowa je mi sympatictejsi a navic patri mezi trojlistek (nebo byli ctyri?) puvodnich vyrobcu. Zpracovani na jednicku a velikost 40 mm je pro me idealni, Steinhartich 44 mm mam uz na hrane. Pokud jsi ochotny dat tu vyssi castku a nevadi Ti cekaci doba, tak je to jasna volba. Jinak bych volil Steiny, protoze Archimede jsou na pilotky prilis decentni a hlavne jim chybi "protizavazi" na vterinovce.
lac1 Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Ja bych si vybral Stowa. Libi se mi i Steinhart, ale Stowa je mi sympatictejsi a navic patri mezi trojlistek (nebo byli ctyri?) puvodnich vyrobcu. Zpracovani na jednicku a velikost 40 mm je pro me idealni, Steinhartich 44 mm mam uz na hrane. Pokud jsi ochotny dat tu vyssi castku a nevadi Ti cekaci doba, tak je to jasna volba. Jinak bych volil Steiny, protoze Archimede jsou na pilotky prilis decentni a hlavne jim chybi "protizavazi" na vterinovce. Pjetlistek Stowa jednoznacne ked nevadi tych 40mm, su nejake automatiky na WUS teraz, ked nechces cakat a neprekaza ti ze to je z druhej ruky laci edit:link Upraveno 9. července 2010 uživatelem lac1
jankoxxx Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Odesláno 9. července 2010 Kde konrétně máš prosím na mysli ? nikde sem je za tuhle cenu neviděl ... pozri si taliansky ebay. naozaj ich tam mas podstatne lacnejsie ako hockde inde. snad by som len doplnil ze na obcasne nosenie zakladatelovi vlakna staci archimede. sam mam model pilot H a su to fajn hodinky. ak mu nevadi ze by si priplatil tak nech ide do laco. oproti stowe hovori pre laco velkost 42 mm. 40mm bude na pilotky asi uz trochu malo.
skalis Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Odesláno 9. července 2010 Jeste jedna presvedcovaci fotka, uz jsem ji na forum jednou daval (je to sice 41 mm limitka, ale rozdily nejsou zasadni) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se