Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel nemohu přihlásit žádnou fotku do soutěže pro kalendář 2011 neb můj fotoaparátek Nikon D100 neumí fotku větší než 3.008*2000 pixelů a tudíž nesplním tuto podmínku

2) Finalni snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti, kde bude kratsi strana snimku minimalne 3000 pixelu

Nicméně díky, jsem rád, že se líbí

Odesláno

Bohužel nemohu přihlásit žádnou fotku do soutěže pro kalendář 2011 neb můj fotoaparátek Nikon D100 neumí fotku větší než 3.008*2000 pixelů a tudíž nesplním tuto podmínku

2) Finalni snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti, kde bude kratsi strana snimku minimalne 3000 pixelu

Nicméně díky, jsem rád, že se líbí

tak to je skoda. ale zase mozno by si mohol od niekoho pozicat fotoaparat co by to zvladol.

ta fotka je naozaj pekna.

Odesláno

Aha, ja zil v domneni, ze alespon jedna strana musi mit minimalne 3000 px, to budu asi diskvalifikovanej :)

Kazdopadne tvoje fotky se mi libi, ma to takovou prijemnou atmosku :D

EDIT: O pascich od Ondreje skoda mluvit, tam je to proste dany..!

Odesláno

tiboon (a ostatní): Pro letošní kalendář bylo rozlišení navýšeno. Nicméně pokud je fotka z Nikonu D100, tak by byla hloupost ji z důvodu nedostatku dat diskvalifikovat. Jednoduchým úkonem lze dosáhnout požadované kvality. Pokud chceš pomoci nebo poradit jak na to, napiš mi SZ.

Návštěvník Tada
Odesláno

Halt vaše snímky nesmí mít kratší strany - dělejte čtverece, rovnostrané troujúhelníky a podobně :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...