Ondy Odesláno 22. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2010 STOWA je mi sympatická, ale mají v sobě až moc té "oblekové noblesy" podobně jako ten Bauhaus od ZENA.... stale jsem nakloněn shánění těch Seiko, ale neustávám v hledání (ač občasném)
igorio Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 DOXA California Automatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Pokudy by mohli být se svetlým ciferníkem-tak velmi zajimave působí tyto jsou tedy z toho levnejsiho soudku
Ondy Odesláno 23. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2010 DOXA California Automatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hmm, ty jsou pěkné, DOXA - spolehlivá značka?
Ondy Odesláno 23. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Pokudy by mohli být se svetlým ciferníkem-tak velmi zajimave působí tyto jsou tedy z toho levnejsiho soudku Alba Riki Watanabe jsem už měl, byl jsem spokojen, předáno dál pro potěšení někomu jinému (přeci jen příliš malý průměr - 36mm a jsou zároveň hodně tlusté - 14,5mm)
igorio Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Hmm, ty jsou pěkné, DOXA - spolehlivá značka? Krasna recenze je zde: DOXA California
Ondy Odesláno 23. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Krasna recenze je zde: DOXA California Akorát jsem ji dočetl ... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se