Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomaham znamemu s vyberom hodiniek pre otca, volba padla na Seiko5 a.k.a. Rolexeiko :). Nahodou som natrafil na tento odkaz, stranka je sice korejska, ale obsahuje pozehnane mnozstvo modelov Seiko 5. Mozno sa niekomu z vas bude hodit. Pozor, chvilu trva kym sa to cele nacita, urcite neotvarajte v mobile.

Link

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 23. 7. 2010 v 11:13, 'instant' napsal:

Pomaham znamemu s vyberom hodiniek pre otca, volba padla na Seiko5 a.k.a. Rolexeiko :). Nahodou som natrafil na tento odkaz, stranka je sice korejska, ale obsahuje pozehnane mnozstvo modelov Seiko 5. Mozno sa niekomu z vas bude hodit. Pozor, chvilu trva kym sa to cele nacita, urcite neotvarajte v mobile.

Link

No potěš koště, z toho vybrat to je kumšt.., těch je :o

Dík za odkaz

Odesláno

Diky za odkaz! Tak pohromade sem kravatacke Seiko 5 este nevidel. Super katalog.

Jinak.... ac se povazuju za velkeho priznivce firmy Seiko a jejich hodinek, tyhle ty Seiko 5, zejmena ty slusnacke, jsou mi vylozene proti srsti. Nenosil bych asi ani jedny. Vubec na me nepusobi zajimave nebo hodnotne. Vsechny jsou na jedno brdo. Zaujalo me jen to, kolik ruznych tahu k nim pasuje.

Odesláno
  V 23. 7. 2010 v 16:12, 'efreeti' napsal:

Diky za odkaz! Tak pohromade sem kravatacke Seiko 5 este nevidel. Super katalog.

Jinak.... ac se povazuju za velkeho priznivce firmy Seiko a jejich hodinek, tyhle ty Seiko 5, zejmena ty slusnacke, jsou mi vylozene proti srsti. Nenosil bych asi ani jedny. Vubec na me nepusobi zajimave nebo hodnotne. Vsechny jsou na jedno brdo. Zaujalo me jen to, kolik ruznych tahu k nim pasuje.

toto je proste ponuka hodiniek pre beznych ludi, ktori nechcu quartz hodinky, a navyse maju prijmy na urovni JV azie. Bezny clovek vybera podla oka, penazenky a podla znacky.

Pochopitelne ocelove naramky zo zlisovanych plieskov, mneralne sklicka /obcas plastove/ atd su tu standard, ale mna vzdy dokaze udivit, ako dokaze Seiko vyprodukovat kompletne mechanicke hodinky, ktore vyzeraju relativne normalne, su slusne opracovane, cosi vydrzia a este aj pomerne presne idu, v hodnote co ja viem, 50USD.. ak odratam marze, dane atd, tak to musia vyrobit tak do desat dolcov. klobuk dole.

Odesláno
  V 23. 7. 2010 v 16:12, 'efreeti' napsal:

:D No já to mám (bohudík) naopak. A takové SNK361 bych moh třeba hned.A na jedno brdo taky nejsou, naopak je zajímavé pozorovat co se dá stvořit v rámci jedné řady 5. Ovšem je to jen můj názor, každý to má jinak, a tak to má být ;)
Odesláno
  V 25. 7. 2010 v 13:18, 'Blekota' napsal:

hosi ktore seika 5 matu v zaklade zafir? a maju aj s AR?

5ky pokial viem nemaju zafir ziadne. je to low-cost. zafir maju seika s kalibrom 6R15 a vysssie. ja som to riesil objednavkou od harolda a vymenou u mechana

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...