Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

hele wometáku máš tuhle fotku v nějakém větším rozlišení ? - kdyžtak mi ji nandej do sz - zkusím to dát na plochu (jo a na autorský práva s..u tak se tam nepodepisuj - dík :D )

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 18:40, 'spiderer' napsal:

YPO - mam, v jakym to chces rozliseni? ;)

hele to já nevím ale píšou tady 1366 x 768 - tak asi tak nebo víc já nevím :D
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 18:37, 'YPO' napsal:

hele wometáku máš tuhle fotku v nějakém větším rozlišení ? - kdyžtak mi ji nandej do sz - zkusím to dát na plochu (jo a na autorský práva s..u tak se tam nepodepisuj - dík Posted Image )

by si mohl trenýrkáč založit taky web, možná se tu uživí voba, co? :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 31. 7. 2010 v 18:44, 'Peta-Biker' napsal:

by si mohl trenýrkáč založit taky web, možná se tu uživí voba, co? :D

kadím na woba :) - tohle se mi líbí a nemám problém to říct - trenýrkáč je ve výhodě, že fotí jenom jeden kousek a neseká to jako Baťa cvičky = logicky z toho musí jedna dobrá fotka vypadnout Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:08, 'spiderer' napsal:

YPO - upravuju to aby tam nebyl ten bordel u korunky a tak, tak chvilku vydrz ;)

na to se vyprdni - aspoň to bude autentický - žádnou hubenou vyretušovanou modelku nepotřebuju
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:12, 'YPO' napsal:

na to se vyprdni - aspoň to bude autentický - žádnou hubenou vyretušovanou modelku nepotřebuju

Je to trosku modelka, ale pryc je jenom hnusnej bordel, na poradny upravy by to chtelo jeste vic casu, ale zas by to bylo umely, to mas pravdu ;) Takhle to aspon trochu vypada, ze jsem ty hodinky pred focenim utrel..

post-1304-1280606000,78.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:53, 'spiderer' napsal:

Je to trosku modelka, ale pryc je jenom hnusnej bordel, na poradny upravy by to chtelo jeste vic casu, ale zas by to bylo umely, to mas pravdu ;) Takhle to aspon trochu vypada, ze jsem ty hodinky pred focenim utrel..

dobrý - dík - trochu jsem přeházel a vygumoval ikony a vypadá to OK
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:59, 'spiderer' napsal:

A par klasickych malych cvaku :)

když se vysereš na ty píčovinky s trenýrkama a provázkama :D - tak se na to dá fakt koukat - v jednoduchosti je síla
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:57, 'YPO' napsal:

dobrý - dík - trochu jsem přeházel a vygumoval ikony a vypadá to OK

Akorat jeste budu muset trosku vymyslet upravu co s tim, protoze to neni uplne ono diky pomeru 1,78 namisto puvodniho 1,5..

V 31. 7. 2010 v 20:03, 'YPO' napsal:

když se vysereš na ty píčovinky s trenýrkama a provázkama :D - tak se na to dá fakt koukat - v jednoduchosti je síla

Kdyz me bavi i ty barvy a ten bordel okolo.. :D
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 31. 7. 2010 v 20:05, 'spiderer' napsal:

Kdyz me bavi i ty barvy a ten bordel okolo.. :D

jasně to beru - ale mně to prostě nebere, přijde mi to jako "fotka za každou cenu" a to mně nebaví - kdyby si fotil na kinofilm za nekřesťanské peníze , alá komunistické ceny za film tak to přehodnotíš x to už jsme někde jinde :D Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 31. 7. 2010 v 20:21, 'spiderer' napsal:

YPO - jeste ti sem hodin variantu pozadi cislo 2, sedi mi to trosku vic nez ta puvodni..

vypadá to podstatně lépe - pouzdro není tak šišatý - ale já jsem na vodní dýmce tak se na to rači podívám zítra znovu :D Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
  V 31. 7. 2010 v 19:21, 'farářskej' napsal:

Žrádlo jako bonus chápu, ale s tím technáčem, to si jako stěžuješ, nebo ne? :D

Ty bys odmítnul takovou luxusní společnost ? :D

Odesláno
  V 1. 8. 2010 v 5:36, 'Dantechno' napsal:

Ty bys odmítnul takovou luxusní společnost ? :D

Kdyz on se ten Dantechno tak vetrel a ani ja ani Dan jsme nemeli to srdce ho poslat zpatky domu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...