newbie Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Zalíbily se mi hodinky ARCHIMEDE SPORTAUCHER a měl bych dotaz ohledně automatického nátahu, zda-li běžné nošení postačí na jejich chod, či je budu muset ručně dotahovat, vím že strojek by měl mít rezervu nějakých 38 hodin, ale zajímaly by mě spíše osobní zkušenosti. Děkuji za info.
abbot Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Hele já jedny mám a na winderu i na ruce nebyl problém v tom, že by se zastavovaly , je tam klasická ETA a tohle si myslim u ní nehrozí ...
Diamondking Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 zda-li běžné nošení postačí na jejich chod, či je budu muset ručně dotahovat, vím že strojek by měl mít rezervu nějakých 38 hodin, ale zajímaly by mě spíše osobní zkušenosti. Hele, chceš osobní zkušenost...mám Archimede Pilot /stejná ETA 2824 jako máš Ty/..mám je od května 2009, nosím je denně a ještě se mi nezastavily...to je moje zkušenost jo a přesnost je cca 3-5 vteřin do mínusu za 24 hod.
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Moje otázka zní: Pokud budu hodinky střídat a nosit automaty jen při určitých příležitostech. Jak znovu rozjedu strojek, když se zastaví.?????
Chorche Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Moje otázka zní: Pokud budu hodinky střídat a nosit automaty jen při určitých příležitostech. Jak znovu rozjedu strojek, když se zastaví.????? Našteluješ správný čas, párkrát s nima ze strany na stranu zamáváš, dáš na ruku a jdeš
farářskej Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Našteluješ správný čas, párkrát s nima ze strany na stranu zamáváš, dáš na ruku a jdeš Daleko šetrnější je párkrát zatočit korunkou, dokud se nerozejdou - pak si s nima mávej jak chceš...
JHonza Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Daleko šetrnější je párkrát zatočit korunkou, dokud se nerozejdou - pak si s nima mávej jak chceš... Pozor, to neplatí u všech kalibrů. Např. u ORIENTů můžeš točit korunkou jak chceš, nanejvýš je rozšteluješ. Těma se dá jen třást.
Martz Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Přesně tak, oboje moje seika (6139 a SNZF17J1 s 7S36B) taky nátah jen vrtěním.Osobně párkrát zamávám ze strany na stranu, dám je na ruku a jdu.
farářskej Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Pozor, to neplatí u všech kalibrů. Např. u ORIENTů můžeš točit korunkou jak chceš, nanejvýš je rozšteluješ. Těma se dá jen třást. Však se tu od začátku mluví o ETA 2824, chlapi...
tmoris Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 to mi pripomina relativne nedavnou dobu, kdyz jsem poridil prvni automaty a udivene jsem na to koukal, jak to donutim k "nastartovani" 1
U.turn Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Hele, chceš osobní zkušenost...mám Archimede Pilot /stejná ETA 2824 jako máš Ty/..mám je od května 2009, nosím je denně a ještě se mi nezastavily...to je moje zkušenost jo a přesnost je cca 3-5 vteřin do mínusu za 24 hod. Já mám Archimede Arcadia (Eta 2824) od září 2008. Na noc je sundavám, takže leží na stole cca. 8 hodin. Ráno je nasadím a jedu zhruba 10 minut do práce. Tam je musím zase sundat, takže od 6 do 14 hodin jsou zase bez pohybu. Když to tak počítám, jsou v pohybu tak 8 hodin denně a ještě se nikdy nezastavily:)
JHonza Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Však se tu od začátku mluví o ETA 2824, chlapi... Původně jo, ale pak byla řeč o střídání automatů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se