Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zalíbily se mi hodinky ARCHIMEDE SPORTAUCHER a měl bych dotaz ohledně automatického nátahu, zda-li běžné nošení postačí na jejich chod, či je budu muset ručně dotahovat, vím že strojek by měl mít rezervu nějakých 38 hodin, ale zajímaly by mě spíše osobní zkušenosti.

Děkuji za info.

Odesláno

zda-li běžné nošení postačí na jejich chod, či je budu muset ručně dotahovat, vím že strojek by měl mít rezervu nějakých 38 hodin, ale zajímaly by mě spíše osobní zkušenosti.

Hele, chceš osobní zkušenost...mám Archimede Pilot /stejná ETA 2824 jako máš Ty/..mám je od května 2009, nosím je denně a ještě se mi nezastavily...to je moje zkušenost :) jo a přesnost je cca 3-5 vteřin do mínusu za 24 hod. :)
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moje otázka zní: Pokud budu hodinky střídat a nosit automaty jen při určitých příležitostech. Jak znovu rozjedu strojek, když se zastaví.?????

Odesláno

Moje otázka zní: Pokud budu hodinky střídat a nosit automaty jen při určitých příležitostech. Jak znovu rozjedu strojek, když se zastaví.?????

Našteluješ správný čas, párkrát s nima ze strany na stranu zamáváš, dáš na ruku a jdeš ;)
Odesláno

Našteluješ správný čas, párkrát s nima ze strany na stranu zamáváš, dáš na ruku a jdeš ;)

Daleko šetrnější je párkrát zatočit korunkou, dokud se nerozejdou - pak si s nima mávej jak chceš... ;)
Odesláno

Daleko šetrnější je párkrát zatočit korunkou, dokud se nerozejdou - pak si s nima mávej jak chceš... ;)

Pozor, to neplatí u všech kalibrů. Např. u ORIENTů můžeš točit korunkou jak chceš, nanejvýš je rozšteluješ. Těma se dá jen třást.
Odesláno

Přesně tak, oboje moje seika (6139 a SNZF17J1 s 7S36B) taky nátah jen vrtěním.

Osobně párkrát zamávám ze strany na stranu, dám je na ruku a jdu.

Odesláno

Hele, chceš osobní zkušenost...mám Archimede Pilot /stejná ETA 2824 jako máš Ty/..mám je od května 2009, nosím je denně a ještě se mi nezastavily...to je moje zkušenost :) jo a přesnost je cca 3-5 vteřin do mínusu za 24 hod. :)

Já mám Archimede Arcadia (Eta 2824) od září 2008. Na noc je sundavám, takže leží na stole cca. 8 hodin. Ráno je nasadím a jedu zhruba 10 minut do práce. Tam je musím zase sundat, takže od 6 do 14 hodin jsou zase bez pohybu. Když to tak počítám, jsou v pohybu tak 8 hodin denně a ještě se nikdy nezastavily:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...