Radik Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Mokrý proces, když si člověk dělá všechno sám od začátku do konce, je krásný. Taky jsem to kdysi (i když ne na hodinkách) zkoušel, ale s výsledky jsem pořád nebyl spokojený. Časová náročnost mě ale pak donutila toho nechat (hlavně když jsem to dělal v koupelně a neměl na to extra komoru). Bohužel, digitální fotografie tohle celý pohřbívá (a vlastně už prakticky pohřbila) Jinak Tvoje fotky vypadají ale fakt pěkně
Sinner Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Jo to má opravdu něco do sebe. Asi jako kde kdo zkouším fotit, ale výsledky nejsou prezentovatelné. Nemám talent a nejsem ani nějak šikovný abych se naučil takovou tu základní rutinu. Přesto mám rád černobílé fotky, vlastně čehokoli, a klasika je prostě nádherná. A když je člověk může ještě držet v ruce na papíru, tak to žádná digi fotka na monitoru nenahradí. Na druhou stranu, díky obrovskému poklesu cen u digi a zjednodušení výroby i prezentace fotek, a v neposlední řadě také možnosti digitálních úprav, dříve naprosto široké veřejnosti nedostupných. Se objevila obrovská spousta autorů "plevele" ale hlavně také talentů kteří umí a jde jim to .
mbaud Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak po delší době se pokusím udělat menší oživení tohoto vlákna. Pár fotek Omega Genéve.
Margo Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 super fotkky tyhle s cernym pozadi, jak si to fotil?
mbaud Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 V 20. 10. 2011 v 18:54, 'Margo' napsal: super fotkky tyhle s cernym pozadi, jak si to fotil? Já mám takový fotokufr, kde jsou různě barevné pozadí. Součástí kufru jsou i lampičky, ale ty jsou slabé tak to musím ještě přisvítit dvěma halogeny.
Jay Doll Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 A tohles fotil určitě na červeném pozadí, žejo?
mbaud Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Další pokusy, tentokrát Seiko SARB033
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se