HonzaX Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Přečetl jsem článek,a trvám na tom co jsem napsal výše.
Radimk Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 pánové! napsal jse špatně název fóra v German made. Prosím opravte to ať nejsem za blbce ( GUB...) Dík a omluva
odklizec Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Radimk napsal: pánové! napsal jse špatně název fóra v German made. Prosím opravte to ať nejsem za blbce ( GUB...) Dík a omluva Kdyz das "Editovat" ve svem prvnim prispevku teto diskuze, mel bys byt schopen si to opravit sam?
Radimk Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Mel bych, ale nejem . Tudy cesta nepovede. Jsem za blbce..
Chronomag Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Radimk napsal: Mel bych, ale nejem . Tudy cesta nepovede. Jsem za blbce.. Jednoduše vlevo vedle textu prnvího příspěvku je slovo Editovat - tam vyeditujete ten předmět. Už jsem to udělal.
Radimk Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Pánové.. zas takové pako nejsem, ale prostě to se mnou nemluví, když chci editovat název v indexu. A proto konec diskuze, děkuji za opravu!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se