Yen.da Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Tak jsem si dnes řekl že mě již nebaví odkládat hodinky na kus bublinkové fólie. A jelikož dnes pršelo (počasí jako stvořené pro domácí kutilství), pustil jsem se do výroby vlastní hodinkovnice. Rám jsem koupil jako polotovar. Není to tedy žádné mistrovské řemeslné zpracování, ale svému účelu poslouží. Kousek molitanu a horní potah jsem dostal ze zbytků od paní čalounice, která má provozovnu kousek od mého domu (tímto jí velice děkuji). Původní vize byla, že bude hodinkovnice potažena bílou kůží. Bohužel se mi podařilo "vysomrovat" pouze krémovou koženku. Ale i tak - paráda. Konečně budu mít kam odkládat své hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Nevypadá vůbec špatně. Taky jsem zvažoval podobnou cestu jako ty, ale pak Kubson prodával jednu moc pěknou, která mu byla malá.
arnie2000 Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Super,pekne to je,aj ja si chcem spravit uz dlho,ale taaak som lenivy...Nech Ti sluzi
fobus Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Vyzerá výborne...môžeš byť na seba hrdý...a nech slúži
ricous Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) 4 arnie + fobus: dle avataru jeden fotbalovej tým? Že by Jaslovské Bohunice? Jinak hodinkovnice hezká - obdivuji lidi, co umí vlastníma rukama něco pěkného vyrobit... Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem ricous
fobus Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 4 arnie + fobus: dle avataru jeden fotbalovej tým? Že by Jaslovské Bohunice? Jinak hodinkovnice hezká - obdivuji lidi, co umí vlastníma rukama něco pěkného vyrobit... Nie...iba neschopnosť vložiť pod nick nejaký vlastný avatar ja totiž nespík a ani s PC nie sme kamoši..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se