Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dnes řekl že mě již nebaví odkládat hodinky na kus bublinkové fólie. A jelikož dnes pršelo (počasí jako stvořené pro domácí kutilství), pustil jsem se do výroby vlastní hodinkovnice. Rám jsem koupil jako polotovar. Není to tedy žádné mistrovské řemeslné zpracování, ale svému účelu poslouží. Kousek molitanu a horní potah jsem dostal ze zbytků od paní čalounice, která má provozovnu kousek od mého domu (tímto jí velice děkuji).

Původní vize byla, že bude hodinkovnice potažena bílou kůží. Bohužel se mi podařilo "vysomrovat" pouze krémovou koženku. Ale i tak - paráda. :) Konečně budu mít kam odkládat své hodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

4 arnie + fobus: dle avataru :nuke: jeden fotbalovej tým? Že by Jaslovské Bohunice? :D

Jinak hodinkovnice hezká - obdivuji lidi, co umí vlastníma rukama něco pěkného vyrobit...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

4 arnie + fobus: dle avataru :nuke: jeden fotbalovej tým? Že by Jaslovské Bohunice? :D

Jinak hodinkovnice hezká - obdivuji lidi, co umí vlastníma rukama něco pěkného vyrobit...

Nie...iba neschopnosť vložiť pod nick nejaký vlastný avatar :worried_anim: ja totiž nespík a ani s PC nie sme kamoši..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...