lub Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Protože jsem stále velmi spokojen s těmi svými, koupil jsem zkraje léta přítelkyni (za to, jak dobrej peče perník) jejich menší sestřičky. http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2698 Sám jsem byl zvědavej na jejich velikost v reálu (38 vs. 41mm). Je to v podstatě dokonalá zmenšenina, včetně tahu, spony.. Kalibr samozřejmě stejný 7S36.Můžu říct, že mě velmi příjemně překvapily, vínová luneta s lesklými ručkami vypadá dostatečně žensky, velikostí jsou taky úplně akorát na dámskou ručku. Zkrátka za příjemné peníze moc pěkné hodinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
George_1903 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Moc pekne foto, klobouk dolu. Jeste me tak napada, ac nemam rad, pokud maji oba partneri to same, tak tohle je cool. Pak napis i reakci drahe polovicky ...
Gorgiano Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Fakt moc pekne fotky!Mam v planu koupit stejny model,mozna jinou barvu pritelkyni! Nebyla by fotka na damske ručce?? TO by bylo skvělé,at vidim jak to vypada! Dekuju Protože jsem stále velmi spokojen s těmi svými, koupil jsem zkraje léta přítelkyni (za to, jak dobrej peče perník) jejich menší sestřičky. http://www.chronogra...?idproduct=2698 Sám jsem byl zvědavej na jejich velikost v reálu (38 vs. 41mm). Je to v podstatě dokonalá zmenšenina, včetně tahu, spony.. Kalibr samozřejmě stejný 7S36. Můžu říct, že mě velmi příjemně překvapily, vínová luneta s lesklými ručkami vypadá dostatečně žensky, velikostí jsou taky úplně akorát na dámskou ručku. Zkrátka za příjemné peníze moc pěkné hodinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se