Marfil Odesláno 27. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Musím to trochu oživit, nápady po zdejším procházení příspěvků... Po objednání mi Junghansy z Jihlavy stále ještě nedorazily a já mezitím řeším, co a jak dál pořídit časem k těmto "denním" hodinkám. Tedy něco klasického a elegantního. Doslova unešený jsem z těchto Arkádií: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Arcadia-cerna-ruzove-zlato# I když je mi jasné, že to bude hudba budoucnosti.. (dosavadní příspěvky tento typ chválí - otázkou je tedy "líbivost" mnou zvolené kombinace ..????
Augustus Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Taky jsem chtěl přesně tyhle hodinky kupovat, ale nakonec jsem skončil u Louis Erard Heritage, čehož rozhodně nelituji. Nicméně sám si pohrávám s myšlenkou pořídit si je výhledově jako druhé hodinky, přesně jako píšeš ty. Mě osobně se líbí nejvíc ta hnědá verze, nicméně i s tou zlatou vypadají taky hodně dobře, takže nevidím důvod, proč do nich časem nejít. I když třeba mezitím narazím v sekci prodej na nějaké, kterým dám nakonec přednost, podobně jako tomu bylo teď.
Marfil Odesláno 27. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) To jo, ty tvoje jsou krásné a hlavně nevšední. No a jestli skončíme někdy u těch arkád, tak můžeme ty ciferníky porovnat Mě se právě líbí ta kombinace hnědého řemínku a černého ciferníku - když tam jsou ta růžovohnědá čísla Možná by to pak takhle mohlo být i univerzálnější k použitému oblečení.. Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem Marfil
Augustus Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 No já chtěl původně tu černo/stříbrnou variantu, ta mi přišla taková nejuniverzálnější. Ale je fakt, že v kombinaci s tím hnědým řemínkem ta zlatá vypadá opravdu dobře a nevšedně. Ono nevypadá špatně ani ta bílo/modrá varianta, ta by zase dobře vynikla s kovovým tahem a jak tady někdo na fóru psal, bílá hodinky opticky zvětšuje. Nejlepší by bylo zajet se na ně podívat přímo do Chronoshopu a až tam si vybrat, protože kupovat něco jenom podle fotek je dost zrádné, v reálu to potom může vypadat úplně jinak.
little_w Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 (...)Nejsem si ale jistý, jak půjde vyměnit (případně) ten titan.tah za kůži - ta rozteč se docela liší, pouzdra jsou malinko jiná.. ver tomu ze to pujde. mistni Mistr Sima ti spichne co budes chtit a zaplatis a to prekvapive zcela rozumny peniz. kvalita a spokojenost zarucena. 2
Augustus Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Díky za informaci, dost se mi potí ruka a tak budu určitě za nedlouho řešit nový kožený řemínek, proto se hodí vědět, na koho se obrátit.
Marfil Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Tak tady je vidět názorný vývoj názorů a logické vyústění pořízení hodinek v tomto vlákně. Vlastně pomohl osud - Jihlava nějak přestala komunikovat a hodinky nikde... mezitím ta myšlenka Arkádií rostla a rostla... výsledek je ten, že mi leží u chronoshopu.cz objednávka na černo-stříbrnou variantu, přiobjednán i kovový tah. Takže pro začátek toto, snad budu mít konečně po dlouhé době chvíli klid Takže správný název vlákna měl být: Krásné, elegantní, a ještě trochu univerzální Upraveno 1. září 2010 uživatelem Marfil
Gilius Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Copak??? p.Vyskočil nesplnil,co slíbil......????
Marfil Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Já tomu doteď fakt nerozumím. Poslal jsem dotaz na Jungy s bílým ciferníkem, po doladění výběru a telef.domluvě jsem pak poslal objednávku na černý ciferník...po vyrozumnění, že jsou na prodejně jsem vyrazil do Jihlavy a ejhle, po delší chvíli hledání, kdy už to vypadalo, že hodinky odnesl někdo jiný, prodavačka našla vytouženou krabičku - ejhle hoďky ovšem s bílým ciferníkem...Dohodli jsme se, že odjedu a připomenu se znovu mejlem, na který už mi ani po týdnu nedošla ani reakce, ani vyrozumnění, že hodinky budou tehdy a tehdy...nic. Ani na další mejl nic, takže jsem nechal průchod své paralelní tužbě a původní objednávku dnes stornoval..nevím, jestli jsou někde na dovolené, nebo co..mohli by si pak aspoň nastavit automat.odpověď..nevím . No každopádně myslím, že změny nebudu litovat a Archimede budou víc než důstojným soupeřem.
Fiona Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Já tomu doteď fakt nerozumím. Poslal jsem dotaz na Jungy s bílým ciferníkem, po doladění výběru a telef.domluvě jsem pak poslal objednávku na černý ciferník...po vyrozumnění, že jsou na prodejně jsem vyrazil do Jihlavy a ejhle, po delší chvíli hledání, kdy už to vypadalo, že hodinky odnesl někdo jiný, prodavačka našla vytouženou krabičku - ejhle hoďky ovšem s bílým ciferníkem... Dohodli jsme se, že odjedu a připomenu se znovu mejlem, na který už mi ani po týdnu nedošla ani reakce, ani vyrozumnění, že hodinky budou tehdy a tehdy...nic. Ani na další mejl nic, takže jsem nechal průchod své paralelní tužbě a původní objednávku dnes stornoval..nevím, jestli jsou někde na dovolené, nebo co..mohli by si pak aspoň nastavit automat.odpověď..nevím . No každopádně myslím, že změny nebudu litovat a Archimede budou víc než důstojným soupeřem. Tak gratukuji, jsou to krásné hodinky ....
Marfil Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Tak jsou doma, původně pokus o tradiční HI-TECH vyzněl do ztracena, zvítězila klasika.Jeden rychlo-fotopokus..alespoň... Upraveno 3. září 2010 uživatelem Marfil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se