Přejít na obsah

31 hlasů

1. 1. Které G-Shocky?

• MTG-910D
      8
    • Mudman GW-9010
      7
    • Riseman GW-9200
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tyhle gulfmany můžu ještě zařadit do výběru. Já jsem je původně nechtěl, protože jsem koukal po jiných co mají nějaký ty grafy přílivu/odlivu a další takový věci a přišlo mi to zbytečný. Mudmany už se mi pomalu přestávají líbit, protože to vypadá jako hodně materiálu kolem malého displeje. Risemany se mi začínají líbit pořád víc, ale asi by to chtělo vidět je v reálu abych se lépe rozhodoval.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak tyhle gulfmany můžu ještě zařadit do výběru. Já jsem je původně nechtěl, protože jsem koukal po jiných co mají nějaký ty grafy přílivu/odlivu a další takový věci a přišlo mi to zbytečný. Mudmany už se mi pomalu přestávají líbit, protože to vypadá jako hodně materiálu kolem malého displeje. Risemany se mi začínají líbit pořád víc, ale asi by to chtělo vidět je v reálu abych se lépe rozhodoval.

viděl jsi je naživo??? doporučuju zajít kde je mají a pomazlit se s nima a pak už budeš vybírat ze čtyř ;)
Odesláno

Díky všem za rady nakonec jsem obědnal Risemany. Zvažoval jsem i Frogmany, ale ty mají pro mě 3 nedostatky (cena, velikost a nemají radio). MTG jsou určitě pěkný, ale nějak jsem to zvažoval a možná by mi mohl chybět odpočet času. Časem si určitě koupím nějaké hodinky pouze na "civilní" nošení, takže v tomhle jsem na to nebral ohled. Našel jsem tady fotky Risemanů a fakt vypadají dobře. Docela jsem už začal koukat i po těch funkcích co mají Risemany navíc a když jsem si řekl, že bych je určitě využil, tak jsem do nich šel. Oproti MTG to ještě vyhrála lepší cena (sehnal jsem je za cca 3k) a teď už jenom čekám až dojdou (doufám, že dojdou :D).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...