Přejít na obsah

Sraz pánského klubu Východních Čech

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

No výborně, tak už jsme minimálně 4 starousedlíci + 1 nový pařmen, tak ještě Miloš s Jeníkem a Statistika a jsme komplet. Já raději objednám stůl pro 8. Navrhuju Bleriot na Dukle, dobře se tam klukům bude parkovat a je tam Plzeň a celkem klid a já se rád projdu.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bleriot je zamluvený. Mají tam jen do deseti. Půjdeme se doprásknout potom někam do města?

Noční panák v Road café by třeba bodnul

Jo jo, alespoň by vesničani z Mechova viděli pořádnej emerickej podnik a třeba budou i tancovat holky na baru.

Odkaz ke komentáři

Pánové, ani po lstivé sérii triků, úskoků, lží a falešných přísah se mně bohužel nepodařilo vyvinit z prastarého, dávno zapomenutého slibu, že dnes půjdu se svou dívkou na jazzový koncert. Nezbývá tedy než se omluvit z dnešní účasti na pardubické chronoparty, jistě pochopíte, že nechci riskovat jinou kakafónii, než saxafonovou.

Pánové, děkuji za pochopení a zůstávám v dokonalé úctě.

Váš Milis.

Odkaz ke komentáři

Pánové, ani po lstivé sérii triků, úskoků, lží a falešných přísah se mně bohužel nepodařilo vyvinit z prastarého, dávno zapomenutého slibu, že dnes půjdu se svou dívkou na jazzový koncert. Nezbývá tedy než se omluvit z dnešní účasti na pardubické chronoparty, jistě pochopíte, že nechci riskovat jinou kakafónii, než saxafonovou.

Pánové, děkuji za pochopení a zůstávám v dokonalé úctě.

Váš Milis.

Já už tě asi fakt budu muset zabít, aby ses netrápil. :sad01_anim: :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...