Godin Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 (upraveno) No výborně, tak už jsme minimálně 4 starousedlíci + 1 nový pařmen, tak ještě Miloš s Jeníkem a Statistika a jsme komplet. Já raději objednám stůl pro 8. Navrhuju Bleriot na Dukle, dobře se tam klukům bude parkovat a je tam Plzeň a celkem klid a já se rád projdu. Upraveno 7. října 2010 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Za mne v pohodě Hele vole, vemeš mě autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Hele vole, vemeš mě autem? Si děláš kozy, nebo už nebydlíš na Dukle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Si děláš kozy, nebo už nebydlíš na Dukle? Bydlím. Jsem starej No tak jo, si vezmu trepky a těch 200 metrů přeběhnu v županu a teplákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Chápu to správně, že je akce přeložena na pátek 15.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Ne ne, platí čtvrtek 14.10. od 19:00 , restaurace Bleriot na Dukle v Pardubicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Hele vole, vemeš mě autem? leda že by jsi byl takhle ... Ale domluvíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 V pátek mám něco důležitýho a musím vstát, tak nevím...znám se... Dám na tě pozor...budu ti rozmlouvat každé pivo, které si objednáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Ne ne, platí čtvrtek 14.10. od 19:00 , restaurace Bleriot na Dukle v Pardubicích. Za mě dobrý,už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Za mě dobrý,už se těším. Bleriot je zamluvený. Mají tam jen do deseti. Půjdeme se doprásknout potom někam do města? Noční panák v Road café by třeba bodnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Bleriot je zamluvený. Mají tam jen do deseti. Půjdeme se doprásknout potom někam do města? Noční panák v Road café by třeba bodnul Já dorazím cca ve 20hod. žena začala rabotať a má odpolko...takže soutěž o otce roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Bleriot je zamluvený. Mají tam jen do deseti. Půjdeme se doprásknout potom někam do města? Noční panák v Road café by třeba bodnul Jo jo, alespoň by vesničani z Mechova viděli pořádnej emerickej podnik a třeba budou i tancovat holky na baru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Jo jo, alespoň by vesničani z Mechova viděli pořádnej emerickej podnik a třeba budou i tancovat holky na baru. My máme v Hradci taky noční podnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 My máme v Hradci taky noční podnik. No však já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 No však já vím No jen aby to nevypadalo, že v Hradci nemáme noční podnik, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 My máme v Hradci taky noční podnik. Už bylo na čase :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Pánové, ani po lstivé sérii triků, úskoků, lží a falešných přísah se mně bohužel nepodařilo vyvinit z prastarého, dávno zapomenutého slibu, že dnes půjdu se svou dívkou na jazzový koncert. Nezbývá tedy než se omluvit z dnešní účasti na pardubické chronoparty, jistě pochopíte, že nechci riskovat jinou kakafónii, než saxafonovou.Pánové, děkuji za pochopení a zůstávám v dokonalé úctě.Váš Milis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Hele treba to bude chyták, jako smyčcové kvarteto místo fotbalu http://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/vtipek-od-heineken?ref=nf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Pánové, ani po lstivé sérii triků, úskoků, lží a falešných přísah se mně bohužel nepodařilo vyvinit z prastarého, dávno zapomenutého slibu, že dnes půjdu se svou dívkou na jazzový koncert. Nezbývá tedy než se omluvit z dnešní účasti na pardubické chronoparty, jistě pochopíte, že nechci riskovat jinou kakafónii, než saxafonovou. Pánové, děkuji za pochopení a zůstávám v dokonalé úctě. Váš Milis. Já už tě asi fakt budu muset zabít, aby ses netrápil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Já už tě asi fakt budu muset zabít, aby ses netrápil. Njn. Ještě mám v záloze pár podlostí, dokud se za mnou nezaklapnou zvukotěsné dveře koncertního sálu, není nic ztraceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se