Jacquelin de Mailly Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Nákup hodinek Casio G-Shock G-9000 "Mudman" na mall.cz: Objednávka + formulářem přes jejich web + netřeba registrace + potvrzovací e-mail obratem + hodinky byly skladem + osobní vyzvednutí. Odběr + připraveny následující pracovní den + výzva k odběru via informační SMS a e-mail + osobní převzetí + zdvořilá a příjemná obsluha + zboží nepoškozeno + důležité - pohlídat si potvrzení záručního listu. Obsah + originál krabička s hodinkami v kovové piksli + záruční list + anglický manuál. Celkový verdikt: Spokojenost.
Jakubisko Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Žádné zápory? To musí bát skvělý obchod, hned si tam jdu něco koupit!
pavča Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Já jsem na Mall.cz kupoval již více věcí (hodinky ne, ale například mobil HTC HD2) a vše bylo v pohodě, asi bych se u nich nebál ani nákupu hodinek.
Kubin Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Já si u nich kupoval autorádio, prodavačky byly nezdvořilé, stašně spěchaly i když jsem byl na prodejně sám, rádio mi hodily na pult a ani by je nenapadlo vyplňovat záručák (kdybych je nepožádal), nebo předvést alespoň obsah balení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se