Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co třeba tyhle? Pravda, jsou za 2900,- né za 2800,- A jak víš, tak Alba je součást Seiko corp. :)

ODKAZ

post-2676-027583300 1282030577.jpg

Mohu potvrdit tedy z vlastní zkušenosti, maje jak kdysi (mladická nerozvážnost :D ) JVD a následně nedávno Alba. Ony ALBA od Seiko corp. byly přece jen víc zmáknuté...

fotozde

Odesláno (upraveno)

Přemýšlel sem o těch ALBAch ale táta má k hodinkám prostě jen užitný vztah. Neřeší značku. Orlíky mu lezly na nervy, pač je zapomínal natahovat. I když zase 800 Kč navíc není tak moc a nakonec je stejně podědím. A navíc jsou to automaty.

Panove vy mi pouštíte teda brouky do kebule

Upraveno uživatelem realcop
Odesláno

Panove vy mi pouštíte teda brouky do kebule

A co třeba Orienty? Na eBay se dají koupit něco málo přes 100 USD. Mám je pár dnů a jsem jimi v podstatě nadšen. Foto tady.
Odesláno

Zatim to vypadá že Orienty vedou, ale libí se mi ty Kibiho. Na ebayi možná zkusím koupít nějaké potápky Orient pro tátu. Budu mít co dědit

• Hlasovat proti 3
Odesláno

Hele, a co koupit za ty stejné peníze MPM Prim Sport kvarcky? Vypadají slušně, stojí stejně.. Ve kšeftech bývají docela běžně, takže reklamace atd. by byly bez problémů.. Teď tady probíhá zátěžový test jejich automatové verze a zatím se drží velice dobře, na to jakou dostávají sadu :smile_anim: Kvarcová varinta by byla ještě odolnější..

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

panedge, člověče, už sis všiml, že se píše rok 2010? tahle podmínka je úplně mimo, fakt... i pro konzervu jako jsem já :)

Jo v pohodě,já si třeba ale rád hodinky zkusím na ruku.Myslím,že když člověk nekupujue desatery hodinky za rok,je lepší si připlatit a koupit v kamenným krámu,já osobně se na to dycky těším,mám to spojený s tím,že je to takovej výlet pro mě nebo tak.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Jo v pohodě,já si třeba ale rád hodinky zkusím na ruku.Myslím,že když člověk nekupujue desatery hodinky za rok,je lepší si připlatit a koupit v kamenným krámu,já osobně se na to dycky těším,mám to spojený s tím,že je to takovej výlet pro mě nebo tak.

Já ti rozumím, ten pocit znám a beru a nesnažím se tě shazovat - problém je spíš v tom, že kamenný krámy (a český kamenný krámy obzvlášť) nejsou správná cesta k tomu, jak pořídit hodinky levněji. Je teda fakt, že jsem měl kliku se všema hodinkama, který jsem kupoval naslepo.
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ty JVDčka asi budou mít úspěch u velké skupiny obyvatelstva. To je zřejmé vždy když jdu kolem jejich vzkvétajícího sídla.

Prostě v NmNm to hodinkama žije stále.

Nicméně můj osobní názor je ten, že to pro mě nejsou hodinky v pravém slova smyslu, ale spíš spotřební zboží.

Odesláno (upraveno)

Ja osobně si nemyslím, že to bude špatná značka, ale jak říkáš asi prostě normálni spotřebka. Libí se mi originální design jako u mých G-Shocků, které se vymykají standardnímu pojetí běžných Géček. Stejně tak Seiko 5 Military vypadáva ze standardní produkce Seiko 5 automatů.

Upraveno uživatelem realcop

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...