Chumpus Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
richardch Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 (upraveno) mne sa velmi pacia, no na tomto modeli sa mi nepaci marketingova strategia verzii pre Univerzity a neviem koho este. To dehonestuje znacku a model na plnej ciare. Harward: Texas: Co si tak objednat verziu Slowakia ? Objedname 100 000 kusov a dostane ich kazdy looser co si objedna Velke menu v mekaci ? Upraveno 18. srpna 2010 uživatelem richardch
Vladimír P. Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Já bych ty černé nosil raději dýnkem nahoru a čas raději sledoval na mobilu. Ten průhled se jim opravdu povedl.
skalis Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 V 16. 8. 2010 v 11:29, 'Chumpus' napsal: Když se kouknu na fotku se srovnáním 3 modelů, tak jeden z nich je naprosto úžasnej. Hádejte kterej.... Ty bily nejsou spatny, ale musim rict, ze ty klasicky krasne modry jsou vazne rajcovni. Skoda, ze TH neni zrovna moje oblibena znacka...
Kocca Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 bílé jsou dobré... i když jsem spíše na modrou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se