realcop Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Tak hranaté pracovní quarz G-Shocky už mám. Zatoužil sem tedy po eleganci s mechanickým strojkem. Jak už tady někdo psal. Hodinky by měly odrážet povahu a životní postoje majitele. Prostě jeho duši. Zamiloval sem se do hodinek Timex řady automatic. Konkrétně do těchto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Vysvětlím proč se mi tak líbí: 1. Tyto hodinky si na nic nehrají. Nejsou překombinované, zdobené a nabubřelé. Jsou dobře čitelné a upřimné tím, že svému majiteli ukazují kolik energie v sobě ještě mají a díky jednoduchému ciferníku a 24 hodinovému ciferníčku jej srozumitelně informují o denní době a času. Jejich ručičky mají tvar čepele meče. Ukazují tak, že majitel je válečník a nic nikomu nedá zadarmo. Kulatý tvar pouzdra hodinek a pásek z přírodní kůže dáva vědět všem okolo, že jejich majitel má rád jednoduchost a přirozenost. Tyhle hodinky prostě vyrobili pro mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Vysvětlím proč se mi tak líbí: 1. Tyto hodinky si na nic nehrají. Nejsou překombinované, zdobené a nabubřelé. Jsou dobře čitelné a upřimné tím, že svému majiteli ukazují kolik energie v sobě ještě mají a díky jednoduchému ciferníku a 24 hodinovému ciferníčku jej srozumitelně informují o denní době a času. Jejich ručičky mají tvar čepele meče. Ukazují tak, že majitel je válečník a nic nikomu nedá zadarmo. Kulatý tvar pouzdra hodinek a pásek z přírodní kůže dáva vědět všem okolo, že jejich majitel má rád jednoduchost a přirozenost. Tyhle hodinky prostě vyrobili pro mně. Jak máš uvedeno pod čárou: ...čas vše vyléčí... Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem marosh 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) To marosh Teď nevím jak si to myslel. Že sem magor mi připomínat nemusíš. Částečně pracovní deformace. Jak říkáš čas vše vyléčí, nebo si to jednou nechám projít hlavou Ale pokud si mluvil o hodinkách, chtěl bych vědět víc. Dobrý . špatný a pokud ano proč. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem realcop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Ne, neber to osobně, ty jsi zářný příklad postižený chronobundusem a jako něco extra je způsob Tvého vyjadřování. Prostě umíš z hovna uplést bič.Ale tohle není výtka, to je jen dobře, protože, kdo si hraje nezlobí, u policajta to platí asi dvojnásob. Když Tě tak nebetyčně Timexy oslovily s tím nádechem nadpozemského vysvětlení proč Ony a Ty si budete rozumět, tak se budu opakovat-je to jen dobře. Čas vše vyléčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Klidně mi doporuč jinou značku do 3 do 4 a do 5 tisíc (to je můj strop). jak si poznal jsem postižený chronobundusem a krásné se mi zdají všechny hodinky světa. Takže pokud máš doporučení, mimou Sriko 5 pls (z toho už sem marod). Mám pocit že Seiko 5 nosí snad všichni na chronomagu. Přemýšlel sem i o Orientech. Co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Klidně mi doporuč jinou značku do 3 do 4 a do 5 tisíc (to je můj strop). jak si poznal jsem postižený chronobundusem a krásné se mi zdají všechny hodinky světa. Takže pokud máš doporučení, mimou Sriko 5 pls (z toho už sem marod). Mám pocit že Seiko 5 nosí snad všichni na chronomagu. Přemýšlel sem i o Orientech. Co ty na to? Srikem si tady prošli všichni, já měl taky pár modelů a jsou to skvělé hodinky. Za málo peněz hodně muziky. To, že je tady nosí hodně lidí není vůbec na škodu. Co se týká Orientu, tak u nich mi vadí jejích logo, to bych nezkousnul. A beru je o stupínek níže, než ty pětky. Hlavně u výběru hodinek nespěchej, čti a hledej. Časem se to vyvrbí. Takhle tady blbnou všichni, kdo sem vlezou a upíšou se ďáblu. Začíná to u Seiko a přes x-značek to končí bůhví kde... V příloze SKX-173, jestli se nepletu, měl jsem je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 To jsou krásné hodinky. potápky chci taky. Ale teď přemýšlím o společenských hodinkách k saku nebo slavnostní uniformě. Měl by to být automat nebo mechanika. Přeferuju kožený řemínek. Kulaté pouzdro a jednoduchý učelový ciferník. Prostě opak G-Shocků G-S011-2B, které jsem si koupil do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Bod pro kibiho Trefa přesně něco takového sem myslel. Copak to jsou za krásky Kibi? Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem realcop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Copak to jsou za krásky Kibi? odpovim za kibiho: to jsou prece nejake ty orienty hele, jak tak pozoruji ruzne konverzace, ktere tady na mnoha frontach vedes, tak radeji opatrne... ale prosim te, ty Timexy si rozmysli. cinsky strojek, dobra, to se da prekousnout... ale vadi mi to, ze maji cinsky strojek a pritom si hraji na strasne patrioty, proste echt americka znacka. za me (a to mam doma jedny timexy, digi ktere nosim na squash) proste orient jednoznacne lepsi, protoze je jaksi "svuj". seiko 5 davam (na rozdil od Maroshe) tesne pod ne. no a seiko jako takove (ne 5) nad orienty. vybirej dobre a hodne stesti preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Zamiloval sem se do hodinek Timex řady automatic. Konkrétně do těchto. Super. Ty bile jsou presne podle meho gusta. Vyborna trefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tie Seiká sa mi páčia viac ako Timex.... ale zasa, osobnú skúsenosť nemá. Len čo do dizajnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Ty Timexy byly moje první automaty.Už bych je nekoupil-rezerva nátahu jako sám nátah fungovali velmi sporadicky.Žádná lumi,no nic moc.Hned jak jsem je prodal,jsem koupil Orient Mako-pěkné potápky jak na ven tak do společnosti-vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) no sak to je to... tie timexy sa praveze hraju na nieco co nie su... vy bratia cesi zvyknete hovorit "navonena bida" a to ich myslim vystihuje na 100% ... tazko ti radit ak mas averziu voci seiko 5... ale za dane peniaze su seiko uplne v inej galaxii kvality edit: jo. a este jeden detail. od elegancie a ameriky maju tieto cinske rarohy na hony daleko... bohuzial... Upraveno 5. října 2010 uživatelem Pixelator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se