Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  ctenar napsal:
Když už bych měl mít něco tak futuristického na zápěstí, pak se mi jeví jako lepší tentýž hypertrofovaný model od Seika. Hamilton má spoustu hezkých klasických modelů.

Dle meho ma tenhle Hamilton vetsi smrnc, a to jinak nedam na SEIKO dopustit. Nejak mi tam taky nesedi ten chronograph.

Odesláno

Jsem příznivec "změti ciferníků" a "průměrář" jak se tedy občas píše a tak chronograf není na škodu nikdy a větší velikost je taky plusem :-)

Seika jsem kdysi měl a teď o nich znovu uvažuju jako o "automatické" variantě pro drsnější aktivity, které jinak absolvuju s quartzem. Jinak jsem zatížený na Hamiltony.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  ctenar napsal:
Rovné, je tak asi 0,2 mm vysazené nad lunetu.

Kdes je kupoval? Mám plán je objednat na německým Ebayi ale potřeboval bych si je někde prohlídnout, potěžkat atak.

Odesláno

V Ostravě v Dealu. Mají tam Hamiltonů přiměřené množství. Teď jsem tam byl na předváděčce Breitlingů (dostali zastoupení) a mám pocit, že právě X-Windy v té mojí verzi (ocel na oceli) za výkladem neměli. Jen pro informaci, jaká je cena na eBay ?? Pultová cena v ČR je někde kolem 35K, tak mě zajímá cenový rozdíl, dumám, že bych si pořídil výhledově další Hamiltony na kůži jako "oblekovky" a pokud je cenový rozdíl "podstatnější"...

Odesláno
  ctenar napsal:
V Ostravě v Dealu. Mají tam Hamiltonů přiměřené množství.  Teď jsem tam byl na předváděčce Breitlingů (dostali zastoupení) a mám pocit, že právě X-Windy v té mojí verzi (ocel na oceli) za výkladem neměli. Jen pro informaci, jaká je cena na eBay ?? Pultová cena v ČR je někde kolem 35K, tak mě zajímá cenový rozdíl, dumám, že bych si pořídil výhledově další Hamiltony na kůži jako "oblekovky" a pokud je cenový rozdíl "podstatnější"...

Dobrý výběr i ceny jsou třeba u tohoto prodejce. Ale je to USA, takže hrozí DPH a clo, ale i s daněmi to myslím vyjde o dost líp než v ČR v kamenným obchodě.

http://stores.ebay.de/Watchprecision_Hamil...0QQftidZ2QQtZkm

Odesláno

Jo, taky mám rád velký hodinky a ten pocit tíhy na ruce. Na Ebayi 699USD. Prodejce s hodnocením 100%, sice z Ameriky, takže hrozí clo a DPH ale i tak je ten rozdíl obrovskej. 35k Kč je skoro až zločin, tedy ne, že by ty hodinky na to nevypadaly..

Odesláno
  afrikab napsal:
Sakra, ty Hamilton Ventura vypadaji opravdu hezky...dal bych si rict...

S Venturama jsou v podstatě akorát dva problémy: jsou výhradně quartz a průměr - i když mluvit u trojúhelníkovejch hodinek o průměru mi přijde trochu divný :-) - je jen 31 mm.

Taky proto jsem si koupil jejich hezkou vykrádačku Seiko Ventura (který jsou navíc chronografy) a budím pozornost :-)))

Odesláno

Jenže já "neumím" koupit hodinky aby mi přišly v balíku...

Jak vypadají ceny v Evropě ?? Někde se tady vyskytuje kontakt na člověka, který je ochoten dovézt hodinky z Německa a předávají se osobně. To by pak byla jiná situace.

Odesláno

Tak hledej šmudlo, je tady odkaz na prodejce a nebo popros Jeremyho ať ti poradí ten kontakt nebo to zprostředkuje, chce za to jen láhev dobrého burobonu, ale po tobě by měl chtít aspoň 3 láhve, když jsi dealu věnoval takou palbu tak tě 3 flašky nezabíjou ne :lol: :lol: :lol:

Odesláno
  mnovace napsal:
Tak hledej šmudlo, je tady odkaz na prodejce  a nebo popros Jeremyho ať ti poradí ten kontakt nebo to zprostředkuje, chce za to jen láhev dobrého burobonu, ale po tobě by měl chtít aspoň 3 láhve, když jsi dealu věnoval takou palbu tak tě 3 flašky nezabíjou ne   :lol: :lol: :lol:

3 flašky bourbonu mě nezabijou, to je pravda. Jen pořád nemůžu překonat ten pocit, že hodinky se kupují v krámě a nechodí domů v krabici.

Taky nevím, jak bych se srovnával s tím, když půjdu do kamenného krámu zkracovat tah, nebo něco podobného.

Navíc se s analogií tohoto přístupu setkávám ve své profesi. Tu "drahou" podstatu věci by si každý chtěl udělat sám a zdarma (a mnohdy to tak i udělá) a pak s problémem (zde se servisem), který nevyřeší a který je výrazně méně lukrativní (a o to více pracný) dorazí...

Jde mi to přes zuby, ale na druhé straně mi jde stejně přes zuby platit za totéž zboží dvojnásobnou cenu než v US.

Dával jsem tady v rámci debaty návrh, aby někdo z hodinářů vytvořil cosi jako "chronomag hodinářství", kde by ceny byly méně natažené a kompenzovalo by se to obratem. Ale asi je to nereálné...

Odesláno
  Viktor napsal:
  ctenar napsal:
V Ostravě v Dealu. Mají tam Hamiltonů přiměřené množství.  Teď jsem tam byl na předváděčce Breitlingů (dostali zastoupení) a mám pocit, že právě X-Windy v té mojí verzi (ocel na oceli) za výkladem neměli. Jen pro informaci, jaká je cena na eBay ?? Pultová cena v ČR je někde kolem 35K, tak mě zajímá cenový rozdíl, dumám, že bych si pořídil výhledově další Hamiltony na kůži jako "oblekovky" a pokud je cenový rozdíl "podstatnější"...

Dobrý výběr i ceny jsou třeba u tohoto prodejce. Ale je to USA, takže hrozí DPH a clo, ale i s daněmi to myslím vyjde o dost líp než v ČR v kamenným obchodě.http://stores.ebay.de/Watchprecision_Hamilton_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ10QQftidZ2QQtZkm

Nojo ,Leonka z Dealu ,když nemá na hodinkách 100% zisk tak večer neusne. :cool:

http://www.classybrand.com/watches/watch_l...e&stylename=101

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem je včera objednal. Cena je 684,99USD včetně poštovného a pan Ježíšek píše, že to posílá jako "gift" - tudíž by se to mohlo obejít bez cla a DPH. Těším se jako malé dítě :)

Odesláno

Dej vědět, jak to proběhlo, chystám se na "Jazzmastery", ten cenový rozdíl proti cenám v ČR je brutální... a někam sem umísti fotku jak dorazí, ta stříbrná varianta vypadá zajímavě, mám černé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...