Milis Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Jojo, dám. Jaký Jazzmastery? Ty s rezervou chodu nebo ty s Valjoux 7750? Oboje jsou parádní..
ctenar Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Ty s Valjoux 7750 ve verzi Jazzmaster Maestro, dle www.hamiltonwatch.com průměr 45 mm !! Prostě větší než "standardní" Jazzmaster.
Milis Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Moc pěkný. Nějak jsem přehlíd, že je maj v 45mm.
Milis Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Tak jsou tu. Hamilton X-Wind, přesně po týdnu od objednání na e-bay, bez cla, za cenu 14 872,37Kč. Akorát ještě nevím, co je vevnitř..
ctenar Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Tak sem dej fotku toho, co je uvnitř !!!! A pokud je vše, jak má být, tak bych si v budoucnu dovolil požádat o pomoc s nákupem. Do Hradce z Ostravy dojedu :-)
Milis Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 ctenar napsal: Tak sem dej fotku toho, co je uvnitř !!!! A pokud je vše, jak má být, tak bych si v budoucnu dovolil požádat o pomoc s nákupem. Do Hradce z Ostravy dojedu :-) Věř mi, že se na to těším víc než ty!! Ale zatím mám důvod, že to můžu rozbalit až zejtra, doprčic! Jinak jestli to dopadne tak jak si představuju (t.j. dobře ) tak samozřejmě rád s nákupem pomůžu.
ctenar Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Jsem zvědavý !! Když vidím tu cenu, tak se mi ty Jazzmastery jeví někdy na jaře v celkem reálném světle....
Milis Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Včera jsem konečně otevřel krabici. Všechno je v pořádku - originál hliníkový box, čalouněný nějakou oranžovou náhradou kůže, návod, záruční list. Ten záruční list dokonce i s českou verzí! Jo, a hodinky. Se všema ochrannejma fóliema, bez jediné vady. Velký a těžký jak prase. Tah zkrácen ještě večer, dneska se mnou půjdou ven!
Ladis Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Tak to je bomba. Kolega jede v únoru do Los Angeles, do té doby se buď zklidním a nebo jej pověřím koupí. Dej jsem pak nějaké osobní postřehy, bývají lepší než nějaké hodnocení. Přeju hodně euforických zážitků.
ctenar Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 2 Milis: G R A T U L U J I !!!!! Moje, kupované za třeskutou cenu v ČR byly baleny stejně, tedy zřejmě je vše zcela shodné a o.k. Užij si je, vznikne Ti pouze jediný problém, veškeré další stroje na ruce se Ti ve srovnání s X-windy budou jevit jako malé a lehké, jaksi nedostatečné... tedy výběr dalších hodinek bude omezený. 2 Ladis: osobní zkušenost u mne je jen ta nejlepší. Ze začástku se trochu více předcházely, ale po měsíci se to zklidnilo na cca + 10s denně, což je snesitelné a mám pocit, že odchylka dále klesá. Co se odolnosti týče, pak jsem je netestoval v nějakých extremních podmínkách, jsou denně nošené, sem - tam se něčeho v rámci běžného provzu dotknou, zatím bez následků. Vše ale působí tak pevně, že bych musel do nějakého železa/kamene skutečně drsně vrazit, aby se na nich projevil škrábanec. Poněvaž nejsou leštěné, tak by případný škrábanec asi byl dobře řešitelný. Jak jsem už tady několikrát psal, vřele doporučuji. Pocitově je to kus stroje na ruce.
Ladis Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Já už jedny "obyčejné" Hamiltony mám. S tou přesností je to stejné, zpočátku asi + 12 sec, po 4.měsících +3 sec. Jsem totálně spokojený. "Monstra" mám na sport a drsnější zacházení, chronografy mě citelně schází. Příští rok mám výročí tak to budu muset řešit.
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Tak jsem ode dneška šťastným majitelem těchto http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/.../?c=KA&y=22 hodinek a první dojem je úžasný. Za ty peníze vypadají vážně dobře...
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Hodinky jsou hezké, řemen je hnusný , za jaké peníze ?
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Snow napsal: Hodinky jsou hezké, řemen je hnusný , za jaké peníze ? Řemen je hezký, akorát jsem sundal tu prostřední část... Stály 13 000,-
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Bez toho prostředka vypadají takhle http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=44
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Teď už jsou hezké celé , líbí se mi i průhled vzadu, cena také pěkná Upraveno 14. června 2007 uživatelem Snow
A@A Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Krupkic napsal: Bez toho prostředka vypadají takhle http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=44 Mozu byt, vyzeraju celkom pekne
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Ve skutečnosti se mi líbí ještě víc, než na obrázku. Jsou to moje první lepší hodinky, mám z nich velkou radost....
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Krupkic napsal: Ve skutečnosti se mi líbí ještě víc, než na obrázku. Jsou to moje první lepší hodinky, mám z nich velkou radost.... Ať Ti dělají jen radost Upraveno 14. června 2007 uživatelem Snow
Krupkic Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Snow napsal: Ať Ti dělají jen radost díky, snad budou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se