Libunda Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Co bych Vám tak k tomu řekl..... Prostě jsem si udělal radost...... právě jsou na cestě z Israele do Nového Města Jo a pán mě dal slevu, protože má rád Prahu Ani drahý, ani luxusní, prostě jen láska na pohled..... Longines 1963, calibr 280, 17 kamenů, 10k zlato, průměr 33 + korunka, top stav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem Libunda
Libunda Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Jo, jo, jsou malinký, podle prodejce 33.5, takže předpokládám 34 mm.Osobně se mě to ale zamlouvá víc, než (jak kdysi také dávali) velké pouzdro a do něj malý strojek s vymezovacím kroužkem.Na eBay je kupa například Zenithů, které jsou takto dělané a to se mi přijde odpudivý A nejsou na denní nošení, spíš jen tak příležitostně vytáhnout do divadla, nebo na pívo V dnení době už člověk nikoho neohromí 50kovýma hodinkama na zápěstí.Já se vydal opačným směrem Edit: hned jak dorazí, udělám fotku na ruce Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Libunda
quest987 Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 me se hodne libi indexi,ty sou peckovy,ale ta velikost jak rikas tak do divadla,na deni noseni nevim nevim.
Spec Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Ano ano tie indexy su velmi zaujimave tiež sa mi velmi pačia a hodinky tak isto
Libunda Odesláno 25. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Zkoušel jsem to, ale lepší fotky, než jsou tady neudělám .... Kibi, tě někdy poprosím.... Jsou opravdu nádherný, ale ta velikost je jaká je.......Jinak na ruce vypadají asi takhle: ( foceno na rychlo bez přemýšlení, za šera a levačkou ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se