kudrnatej Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Dobrý den, dostaly se mi do rukou staré ruské hodinky, bohužel neovládám azbuku a ani podle slovníku nedokážu přeložit název, hodináře v dosahu nemám a nedaří se mi zjistit nic bližšího ohledně těchto hodinek. Mohl by někdo pomoci s identifikací? Předpokládám že se jedná o tradiční značku, levný model tak 50tá léta. Předem děkuji za každou informaci
IWCmann Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Pokud dobře přes ručky vidím a pokud mi paměť slouží, značka v překladu je Ural.
Marfi Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Dobrý den, dostaly se mi do rukou staré ruské hodinky, bohužel neovládám azbuku a ani podle slovníku nedokážu přeložit název, hodináře v dosahu nemám a nedaří se mi zjistit nic bližšího ohledně těchto hodinek. Mohl by někdo pomoci s identifikací? Předpokládám že se jedná o tradiční značku, levný model tak 50tá léta. Předem děkuji za každou informaci Můžu posloužit jenom překladem. Hodinky jsou značky Ural.
kudrnatej Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 To by mohl být Ural, se slovníkem před sebou, něco bližšího někdo víte? Proběhl jsem Google a nic jsem nenašel, krom fotografie podobných hodinek..žadné info, prostě nic..
IWCmann Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Už ten odkaz tady někdy byl, posílám ještě jednou http://www.ussrwatches.info/main.php?g2_itemId=487
kudrnatej Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Ano ten jsem našel, je to ale pouze album fotografii, nic bližšího..obrazek 4_1 a 4_2 se nápadně podobá mým hodinkám, ale to žádnou další informaci nedává. Umí to někdo v čechách opravovat?
Karlos Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Samozřejmě Ural, uvnitř je běžný a jednoduchý strojek Molnija upravený na centrální vteřinovku a opraví to kdo? No přece hodinář
haslermetra Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Samozřejmě Ural, uvnitř je běžný a jednoduchý strojek Molnija upravený na centrální vteřinovku a opraví to kdo? No přece hodinář Jen doplním Karlose, že byly vyrobeny v Čeljabinsku a tepe v nich kalibr Molnija 3608.
Návštěvník tolja Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 A pouzdro je z hliníkové slitiny..
kudrnatej Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Začínám hořet touhou nosit tento strojek na zapěstí. S hodináři v mém okolí mám velmi špatné zkušenosti. Jsem z Rožnova p.R. a místní hodinář který dojíždí 30km pro zakázky mi jednou vrátil primky se šrámem, jako bych to sám otevíral šroubovákem. Můžete mi někdo doporučit hodináře nebo firmu z Čech která by zvládla odbornou opravu? Nejlépe někoho kdo se specializuje? Přes rok studuju v Praze, blízko mám Ostravu a olomouc, Vsetín, pošta jezdí kamkoliv..
haslermetra Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 V Ostravě jedině Hodinářství u Aleše.
kudrnatej Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nedalo mi to, otevřel jsem je, vypadl šroubek, našrouboval jsem ho kam patří, natáhnul a běží, opravdu nesmrtelné hodinky..
Karlos Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Fotka velká jak fotbalový hřiště a uprostřed malé hodinky. S tím jdi do háje.
Micey Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Fotka velká jak fotbalový hřiště a uprostřed malé hodinky. S tím jdi do háje. Nám chtěl ukázat že se učí na maturitu z fyziky, no:)
kudrnatej Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Pánové za malé hodinky na velké fotce se omlouvám zejména majitelům netbook, bohužel žádná maturita, podzimní termíny a základy šíření rov. elmag. vlny vedením..děkuji za odpovědi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se