Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

dostaly se mi do rukou staré ruské hodinky, bohužel neovládám azbuku a ani podle slovníku nedokážu přeložit název, hodináře v dosahu nemám a nedaří se mi zjistit nic bližšího ohledně těchto hodinek. Mohl by někdo pomoci s identifikací? Předpokládám že se jedná o tradiční značku, levný model tak 50tá léta.

Předem děkuji za každou informaci

post-12855-065918800 1282574705.jpg

post-12855-073852100 1282574712.jpg

Odesláno

Dobrý den,

dostaly se mi do rukou staré ruské hodinky, bohužel neovládám azbuku a ani podle slovníku nedokážu přeložit název, hodináře v dosahu nemám a nedaří se mi zjistit nic bližšího ohledně těchto hodinek. Mohl by někdo pomoci s identifikací? Předpokládám že se jedná o tradiční značku, levný model tak 50tá léta.

Předem děkuji za každou informaci

Můžu posloužit jenom překladem. Hodinky jsou značky Ural.

Odesláno

Ano ten jsem našel, je to ale pouze album fotografii, nic bližšího..obrazek 4_1 a 4_2 se nápadně podobá mým hodinkám, ale to žádnou další informaci nedává. Umí to někdo v čechách opravovat?

Odesláno

Samozřejmě Ural, uvnitř je běžný a jednoduchý strojek Molnija upravený na centrální vteřinovku a opraví to kdo? No přece hodinář :)

Jen doplním Karlose, že byly vyrobeny v Čeljabinsku a tepe v nich kalibr Molnija 3608.

post-2877-074899600 1282581892.jpg

post-2877-036497800 1282581908.jpg

Odesláno

Začínám hořet touhou nosit tento strojek na zapěstí. S hodináři v mém okolí mám velmi špatné zkušenosti. Jsem z Rožnova p.R. a místní hodinář který dojíždí 30km pro zakázky mi jednou vrátil primky se šrámem, jako bych to sám otevíral šroubovákem.

Můžete mi někdo doporučit hodináře nebo firmu z Čech která by zvládla odbornou opravu? Nejlépe někoho kdo se specializuje? Přes rok studuju v Praze, blízko mám Ostravu a olomouc, Vsetín, pošta jezdí kamkoliv..

Odesláno

Pánové za malé hodinky na velké fotce se omlouvám zejména majitelům netbook, bohužel žádná maturita, podzimní termíny a základy šíření rov. elmag. vlny vedením..děkuji za odpovědi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...