Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zrovna dneska ráno jsem našel na netu CITIZEN PROMASTER Nighthawk Pilot v červené barvě s koženým řemenem http://www.aukro.cz/item1198174987.html#gallery

Je fakt že mám u Cejnyho pořád zabraný Citizeny http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30845-citizen-automatic-np3000-54a/page__p__456900__hl__citizen__fromsearch__1&do=findComment&comment=456900

Normálně bych nezvažoval, ale po těch Promasterech nevím nevím..

Má někdo zkušenosti s těmi promasteri ? Nějakej poznatek ?

Odesláno

Já jsem měl ty Citizení pilotky chvilku doma (kupoval jsem pro souseda), a můžu říct, že za cenu cca 3500,- Kč i s poštovným ze Singapuru jsou to epesní hodinky. Pokud fandíš quartzkám, tak di do těch nighthawků (nechci nijak navádět a kazit Cejnymu obchody, chraňbůh). Navíc na Petra Kuchaříka na aukru je spoleh, takže i kdyby se ty hodinky vydražily za 4500, tak je to pořád super kauf, neboť budeš mít 2 roky záruku. No ale pokud máš radši automaty, tak se o tebe Cejny jistě rád postará :D Já osobně bych volil ty promastery.

Odesláno

Ahoj. Ja som si zadovážil spomínané Nighthawky hneď v troch vyhotoveniach, čierne, hnedé aj oceľové. Najstaršie májú dva roky. Ku kvalite prevedenia vzhľadom na cenu nemám žiadne výhrady, dizajn je jednoduchý, sú ľahko čitateľné, lumino vrstva v noci jasne viditeľná. Jedine sklíčko je ľahšie poškriabateľné. Dva kúsky som bral od spomínaného Petra Kucharika z aukra a maxi spokojnosť. Ale sú to stále quartzky.

• po měsíci...
Odesláno

Ohledně sklíčka jsem se chtěl zeptat, zda se dá někde koupit, případně jaký to je part.number - protože na ebay jsem něco našel ale prodejce netuší na jaké hodiny to pasuje. Cena na ebay vychází kolem 300-500Kč i s dopravou. Pokud někdo u nás už sklíčko měnil mohl by sem plácnout cenu? Díky

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...