spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Tak to si potom kup 6303i a nebo tu E52 - ve finale ti to muze byt jedno, oba telefony budou beztak chytrejsi nez ty a 99% obyvatelstva
sureshot Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 presne, potom to vidim na e52 este si cekni pred zakupenim ako bude vyzerat chronomag na tom displaji (ja som bezne obsluhoval z neho operu a gmail atd..takze by to nemalo byt tak zle)
jankoxxx Odesláno 27. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) OK. takze zatial mame v uzkom vybere nokiu e52. touchscreen by mi tiez nevadil. od toho HTC by co mohlo byt OK? Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem jankoxxx
sureshot Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 ja mam od HTC model Hero ten ma celkom gut pomer velkost obrazovky, sirka a vaha. tam si to treba vybrat asi specifickejsie nikto ti nic presne neporadi takze vyberu sa nevyhnes. ked ja poviem to druhy ti povie ono a preco nie to atd. http://www.mojandroid.sk/android-telefony/android-s-najlepsou-vydrzou-baterie-droid-x
quest987 Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 a co takhle nejake Blackberry,pokud by nevadilo ze to neni novy telefon,protoze tam by ses asi cenou nevesel do 200e
B.F.G. Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 HTC bude prakticky každý nad 200 éček. Jedině tak jak ti radil Spiderer. Podle mě by ses do toho neměl moc zamotávat, jinak koupíš telefon kol 12 tisíc...
sureshot Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 suhlas, ale ked zvazuje aj dotyk a web? nokia je skor krajnym risenim. HTC bude prakticky každý nad 200 éček. Jedině tak jak ti radil Spiderer. Podle mě by ses do toho neměl moc zamotávat, jinak koupíš telefon kol 12 tisíc...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 OK. takze zatial mame v uzkom vybere nokiu e52. touchscreen by mi tiez nevadil. od toho HTC by co mohlo byt OK? http://mobilne-telefony.heureka.sk/htc-wildfire/
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 suhlas, ale ked zvazuje aj dotyk a web? nokia je skor krajnym risenim. To neni uplne pravda, pokud dobre vidi, rozdil nepozna, rozliseni displeje je u HTC Wildfire, SE Experia X10 mini i N E52 stejne a to 320x240 px = ano vetsi displej bude pohodlnejsi na delsi cteni, ale zobrazi toho stejne v E52 jako v tom HTC, pak uz zalezi jen na zvolenem prohlizeci jak stranku upravi aby vypadala co nejlip..
Jacquelin de Mailly Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Zkus se podívat i na Sony Ericsson Elm či Hazel, mají vyvážené funkce za příznivou cenu. A jsou SE, pokud jsi na ně zvyklý, mohla by to být výhoda.
Bullet Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Na Mobil.cz je dost povidani o vsech techto modelech, koukni tam a porovnej treba parametry, snad ti to pomuze v rozhodovani...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se