jnm Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Zdravím všechny a prosím o pomoc. Přikládám fotku TH Carrer i s garanční kartičkou, na níž je napsanej jejich (údajnej) typ (wv211a.fc6203), kterej jim ale podle mě neodpovídá - tyhle hodinky by například měly mít jen indexy, což tyhle nesplňujou. Ale na fake zase podle mě nevypadaj. Ani na ofiko stránkách jsem nic nenašel Jediný, co jsem našel a co se tomu vzdáleně blíží, jsou jakési "wv2112.fc6169", což ale zase nacházím jen na docela podivnejch stránkách bez pořádných fotek. Nevíte někdo, co jsou zač? (Narovinu - byly mi nabídnuty ke koupi, ale bohužel je nejsem schopen identifikovat. Neptám se vás na "správnou" cenu, ani nezjišťuju předběžný zájem Jsem jen prachobyčejně bezradnej, i když odpověď bude asi strašně jednoduchá ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Já bych řekl, že OK. Kartička může být špatně vyplněná (navíc, TH dělal i psí kusy, kdy odlišné hodinky měly stejné seriové číslo, např. Link chrono - Bourneovky první i druhá generace měla stejné číslo..) nebo může být jen dodána později a nemusí odpovídat prodávanému kusu. (přeci jen, "papíry" navyšují cenu. Podle fotografií (což ale není v žádném případě 100%ní) vypadají jako originály. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Já bych řek že podle spony. Takovou jsem fejkovanou ještě neviděl. Ale v TH se nevyznám, i když je to na zdejším fóru nejlepší značka na světě 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Já bych řekl, že OK. Kartička může být špatně vyplněná (navíc, TH dělal i psí kusy, kdy odlišné hodinky měly stejné seriové číslo, např. Link chrono - Bourneovky první i druhá generace měla stejné číslo..) nebo může být jen dodána později a nemusí odpovídat prodávanému kusu. (přeci jen, "papíry" navyšují cenu. Podle fotografií (což ale není v žádném případě 100%ní) vypadají jako originály. No jo, sakriš, ale co jsou tedy ve skutečnosti zač? Vždyť těch Carrer zas tolik typů není...? Upraveno 1. září 2010 uživatelem jnm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Takovou jsem fejkovanou ještě neviděl. Klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Klik Až do dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soigia Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Myslim, ze to jsou tyto WV211A.FC6201..... jinak oblibeny Fake viz ******* Upraveno 2. září 2010 uživatelem Baker Odstranen odkaz na fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Myslim, ze to jsou tyto WV211A.FC6201..... jinak oblibeny Fake viz ******* Jojo, vypadá to tak, díky! Akorát jsem si vždycky myslel, že to číslo za tečkou je u TH identifikátor řemínku, zatímco v tomhle případě má vliv na hodinky jako takový, což mě trochu zaráží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Jojo, vypadá to tak, díky! Nemas lepsi foto strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soigia Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Jojo, vypadá to tak, díky! Akorát jsem si vždycky myslel, že to číslo za tečkou je u TH identifikátor řemínku, zatímco v tomhle případě má vliv na hodinky jako takový, což mě trochu zaráží... Spise nezli identifikator reminku, tak je identifikator provedeni. TH to vyrabi v urcitych barevnych kombinacich s kombinaci provedeni cigerniku, to je potom oznacovano tim identifikatorem za teckou. Zda se, ze fake (alespon nektere) maji sve vlastni oznaceni. Jinak se omlouvam za odkaz na fake, bylo to v dobre vire, rozhodne nejsem z lidi, kdo by neco takoveho propagoval nebo dokonce nosil. P.S. Vis co by mne na tvem miste vic stvalo, tohle vypada, ze na tebe nekdo dela umyslnou levou. Upraveno 2. září 2010 uživatelem soigia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Nemas lepsi foto strojku? Bohužel ne, hodinky jsem ještě ani neviděl, mám jen, co jsem postnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Spise nezli identifikator reminku, tak je identifikator provedeni. TH to vyrabi v urcitych barevnych kombinacich s kombinaci provedeni cigerniku, to je potom oznacovano tim identifikatorem za teckou. Zda se, ze fake (alespon nektere) maji sve vlastni oznaceni. Jinak se omlouvam za odkaz na fake, bylo to v dobre vire, rozhodne nejsem z lidi, kdo by neco takoveho propagoval nebo dokonce nosil. P.S. Vis co by mne na tvem miste vic stvalo, tohle vypada, ze na tebe nekdo dela umyslnou levou. To je jasný. Ono to není ani tak na mě, je to vůči všem, protože mě konkrétně na tu obecnou nabídku jen upozornili, páč znají moje libůstky Možná je nakonec klika, že teď z finančních důvodů nemám na koupi ani pomyšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se