lastam Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Smutnej způsob hlasování, rozhodně nic proti tobě, ale vážně chceš s takovou fotkou vyhrát takovýmhle způsobem? mě osobně by to rozčílilo i u jiných lidí. Kdysi jsem přispíval do fotofóra hodně fotkami a vadilo mi, že si tam kamarádíčci rozhazovali sobě body bez ohledu na kvalitě a invenci fotky, tohle mi ty doby, kdy jsem tam účinkoval, silně připomnělo, takhle přece né pánové 5
Fiona Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 (upraveno) Ahoj, tak také prosím o pomoc. Jukněte na toho krásného robota, kterého vytvořili u nás ve školce a pokud se Vám líbí, dejte mu hlas. zde Díky moc Upraveno 30. září 2010 uživatelem Fiona
orlando1 Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 (upraveno) +1 Pěkná fotka, moc se mi líbí, bylo by možno poslat ji v lepším rozlišení? Upraveno 30. září 2010 uživatelem orlando1
Fiona Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 +1 Pěkná fotka, moc se mi líbí, bylo by možno poslat ji v lepším rozlišení? No můžu ho ještě jednou vyfotit, nebo je tady trochu lepší foto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se