Z. Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Chtěl jsem nafotit pár dalších fotek do svého prodejního vlákna. Ale během focení a třídění fotografií jsem zjistil, že by bylo snad i škoda je prodávat. Myslím, že spíš poslouží jako pěkný dárek.
Návštěvník salamio Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 A proč máš na fotkách jenom Z. a ne ( c ) Z., jak se na každého pořádného fotografa hodinek patří a sluší?
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 S tahem vypadají skvostně. Jenom pozadí mohlo být popředí
Martz Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Jsou moc pěkné, řekl bych pro slečnu zcela ideální I když ona teď přece už nějakou dobu letí fialová, tak je jedno jestli dáma nebo muž
FoxTrader Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Pěkná, ne? Pěkná, ale tvrdá.. Je to sklo, nebo opravdu minerál?? Hodinky hezké pro dámu, nebo pro unisexman.. Minerál? super! Upraveno 3. září 2010 uživatelem FoxTrader
Z. Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Pěkná, ale tvrdá.. Je to sklo, nebo opravdu minerál?? Hodinky hezké pro dámu, nebo pro unisexman.. Minerál? super! No, je taková trochu petrifikovaná... Brazilský ametyst.
tlapka Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 k ametystu to má ďaleko - skôr by som povedal, že je to achátová leštená doštička.
Z. Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) k ametystu to má ďaleko - skôr by som povedal, že je to achátová leštená doštička. Ano, samozřejmě máš pravdu. Měl jsem na mysli achát, a napsal ametyst. Upraveno 3. září 2010 uživatelem Z.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se