Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtel bych Vas poprosit o radu. Koupil jsem si pres Ebay uplne nove TH Aquaracer Calibre S Regatta. Bohuzel hned druhy den jsem si vsimnul, ze pravy chronograf prestal uplne ukazovat (jak v rezimu casu i chronografu) zkratka porad je tam nula a nehne se ani za boha :-( Zkousel jsem cele hodinky podle navodu restartovat,zkousel jsem je podle navodu znovu nastavit,ale vzdy kdyz dojde řada na pohyb rucicky praveho chronographu, ani se nehne.

Kontaktoval jsem tedy prodejce (ma 100% positive feedback) ze hodinky maji problem. Nicmene on ze me dela trochu bambulu,ze s nima jiste neumim poradne zachazet,ze jsou to dost slozity hodinky,ze je zkousel (kdyz prisli,tak vse opravdu fungovalo) a at je zanesu hodinari,ktery mi ukaze jak spravne fungujou...

Moje prosba na Vas tedy zni: Je mozny,aby se prava rucicka chronografu nejakym pro me zahadnym a utajenym zpusobem nikdy nehnula z nuly?! Nejakou tajemnou kombinaci stisknuti??

Ja jsem na 99% presvedcen,ze ne. Presto se jeste radeji ptam Vas,zkusenejsich Chronomagu driv,nez je zabalim a poslu zpet prodejci uplatnit jeho dvouletou zaruku.

PS: Hodinarsky servis Hanak znam (z internetu) a vim ze by mi moji otazku zodpovedel nejlip,ale z Varu to mam krapet z ruky.. :-(

proto se predne ptam Vas,zkusenejsich kolegu.

Dekuju za jakoukoliv radu,pomoc,odpoved.

Mirek.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, v hodinovem modu maji subcifry ukazovat datum. V chrono modu ukazuje pravy desetiny sekundy - takze hybat by se rucka mela urcite.

EDIT: Jinak se podivej na stranky TH - myslim , ze tam je vse hezky predvedeno.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  V 4. 9. 2010 v 11:28, 'Dantechno' napsal:

Ahoj, v hodinovem modu maji subcifry ukazovat datum. V chrono modu ukazuje pravy desetiny sekundy - takze hybat by se rucka mela urcite.

EDIT: Jinak se podivej na stranky TH - myslim , ze tam je vse hezky predvedeno.

Presne tak,vysvetlil jsem to i memu prodejci,ze nejsem trumpeta a ze vim jak a kdy maji rucicky ukazovat,no on porad pise,at se na ne pro jistotu nejdriv podiva "odbornik" nez mu je poslu zpet.

Diky za odpoved a ujisteni,ze znam svoje hodinky a chyba je proste v nich,ikdyz me to pekne stve!!

Odesláno

Moje prvé vysnívane, pravé Swiss Made hodinky boli TH LINK - Calibre S (predpokladám, že základ "elektromechanického kalibru" je identický ako vo Vašich AQUARACER-och). Po zistený "malej" nepresnosti pri používaní časomiery mi trvalo približne 2 mesiace presvedčiť TH centrálny servis vo Švajčiarsku, že časomieru a hodinky používam správne, resp. že chyba je v ich výrobku. Podotýkam, že presvedčilo ich až druhé zaslané video na CD-ROM nosiči...samotná korešpodencia bola neuveriteľnou tortúrou...stále tvrdili, že chyba je vo mne....ale nebola... Držím palce, chce to veľkú trpezlivosť a hlavne nedať sa odbiť.S pozdravom, Pišta P.S. Strojček sa mimo Švajčiarska neopravuje - vymenia celý "kaliber".

Odesláno
  V 4. 9. 2010 v 16:31, 'Pista' napsal:

Moje prvé vysnívane, pravé Swiss Made hodinky boli TH LINK - Calibre S (predpokladám, že základ "elektromechanického kalibru" je identický ako vo Vašich AQUARACER-och). Po zistený "malej" nepresnosti pri používaní časomiery mi trvalo približne 2 mesiace presvedčiť TH centrálny servis vo Švajčiarsku, že časomieru a hodinky používam správne, resp. že chyba je v ich výrobku. Podotýkam, že presvedčilo ich až druhé zaslané video na CD-ROM nosiči...samotná korešpodencia bola neuveriteľnou tortúrou...stále tvrdili, že chyba je vo mne....ale nebola... Držím palce, chce to veľkú trpezlivosť a hlavne nedať sa odbiť.S pozdravom, Pišta P.S. Strojček sa mimo Švajčiarska neopravuje - vymenia celý "kaliber".

Ja jsem Vas problem sledoval tady na foru a gratuluji k uspesnemu konci. Presto me neodradil od koupe,protoze se mi funkce toho elektroechanickeho kalibru moc libi. Ja bych nemel mit vetsi problem dokazat,ze je se strojkem " neco spatne" protoze muj chronograph se proste nehybe a je stale na pozici nula,i kdyz muj prodejce si mysli,ze jsem trouba a spis s nima neumim zachazet. Kazdopadne mu je budu posilat zpet a cekam ted na jeho navrh reseni. A pokud pisete,ze se strojek neopravuje ani ve statech,tak to se prodejce i ja mame na co tesit,protoze zarucni karta (jak je pri nakupu z internetu zvykem) je samozrejme nevyplnena. Ted jen doufam,ze jeho 100% positive feedback je opravneny a ze se zachova slusne,tedy necha opravit moje hodinky,nebo mi da jiny,nebo vrati penize.. no uz ted jak to pisu vim,ze to bude pekna pakarna a snad mi stim Ebay / PayPal pomuze,pokud bude potreba.

Tohle tema jsem zalozil hlavne proto,abych se ujistil,ze neni mozne,aby se pravy chronograph nepohnul a hodinky pritom byly v poradku (v nejakem "tajemnem" nastaveni ktere neznam) a abych celou tuhle akci nerozjizdel zbytecne. Bohuzel se mi potvrzuje ze nestaci " jenom nekde neco prepnout a prenastavit" a tak musim zacit bojovat :-(

.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

Tak jestli jste nekdo sledoval toto tema a muj problem tak mam dobre zpravy :-) Puvodne mi prodejce psal,ze bude muset vymenit strojek,ale nakonec me prekvapil,kdyz napsal,ze to nebylo potreba a vymenil pouze baterku!!? Chapete to?? Samozrejme ze me baterka napadla jako prvni,ale kdyz jsem se na to ptal,tak by udajne nesli vubec a ne jen chronograph.. No porad je pro me CalibreS trochu zahadou,ale to nic nemeni na tom,ze je mam mooooooooooooooc rad a konecne na ruce :-)

Odesláno

No ja taky cumel jak pero z gauce... O poradny hodinky se zajimam kratce a o presny funkci toho elektro-mechanickeho calibru jsem se nikde moc nedocetl.. Ale hlavne ze uz je mam doma a strasne mi slusiPosted Image

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 2. 10. 2010 v 20:40, 'Mirecek' napsal:

No ja taky cumel jak pero z gauce... O poradny hodinky se zajimam kratce a o presny funkci toho elektro-mechanickeho calibru jsem se nikde moc nedocetl.. Ale hlavne ze uz je mam doma a strasne mi slusiPosted Image

Reagujem na tento prispevok,lebo dnes som bol v Auparku.Pytal som sa prave na el.mech.caliber,no z odpovedou som spokojny nebol.Odpoved ,ktoru mi poskytli posobila velmi zahmlene a v podstate som sa dozvedel,len fakt,ze je to kombinacia automatu s quartzom...

Ale musim personal pochvalit za ochotu pri prezentovani roznych modelov.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 20. 1. 2011 v 16:14, 'xxcarlos' napsal:

Mám ty samé a po roce vše ok, tak doufám, že to nebudu muset řešit:-)

Ona to naštěstí taková tragédie jak to na první pohled vypadalo nebyla,stačilo vyměnit baterku... Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...