tyfo Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Podarilo se mi sehnat pekne stopky, bohuzel maji zavadu a to ze spousteci (zastavovaci) ?dratek? je urvanej a tak potrebuji udelat novej. Na internetu jsem nasel ze v modelarskych prodejnach se da koupit 0.3mm ocelovy dratek puvodni jsem nameril cca 0.25mm bohuzel u nas zadna takova prodejma neni tak by jsem chtel touto cestou poprosit o pomoc. Ne ze by to neslo koupit a nechat si poslat ale zaplatit PPL 129kc za to ze doveze jeden dratek za 4kc se mi z principu nechce. Tak se ptam nemate nekdo cca 5cm (urcite to nevyrobim na poprve) zmineneho dratku nebo nemate nekde po ceste prodejnu a neposlali by jste mi ho ? Casem to urcite sezenu sam ale co kdyby. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Podarilo se mi sehnat pekne stopky, bohuzel maji zavadu a to ze spousteci (zastavovaci) ?dratek? je urvanej a tak potrebuji udelat novej. Na internetu jsem nasel ze v modelarskych prodejnach se da koupit 0.3mm ocelovy dratek puvodni jsem nameril cca 0.25mm bohuzel u nas zadna takova prodejma neni tak by jsem chtel touto cestou poprosit o pomoc. Ne ze by to neslo koupit a nechat si poslat ale zaplatit PPL 129kc za to ze doveze jeden dratek za 4kc se mi z principu nechce. Tak se ptam nemate nekdo cca 5cm (urcite to nevyrobim na poprve) zmineneho dratku nebo nemate nekde po ceste prodejnu a neposlali by jste mi ho ? Casem to urcite sezenu sam ale co kdyby. Diky Co pružinka z kuličkové tužky, z CD mechaniky, kazeťáku nebo z diskety 3,5? Tam to vracelo tu plechovou krytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Co pružinka z kuličkové tužky, z CD mechaniky, kazeťáku nebo z diskety 3,5? Tam to vracelo tu plechovou krytku. Dik za tip to mne vubec nenapadlo toho se mi vali vsude mraky hned zitra pohledam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se