robo Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ahojte všetci Mám na Vás prosbu ohľadne toho, kde sa dá nájsť údaj, koľko sa vyrobilo PAM 312 v jednotlivých rokoch a ak môžem ešte jednu nesmelú otázku, teda či sú hodinky vyrábané priebežne po prijatí objednávky, alebo sú už vyrobené v počte zodpovedajúcemu danému roku. Ide o to, že už 3 mesiace čakám od objednávky a zloženia zálohy a predajca mi tvrdí, že hodiny sú vyrábané až po prijatí objednávky, čo mi nedáva zmysel. P.S. Asi ma z toho čakania a počúvania výhovoriek porazí.
stando Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 K seria 2000ksL seria 2500ksM seria 4000ks ...tou poslednou seriou som si nie celkom isty.Pozri paneristi.com
stando Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 K seria 2000ks L seria 2500ks M seria 4000ks ...tou poslednou seriou som si nie celkom isty.Pozri paneristi.com ...teda neviem,kde si objednaval, ale za tie prachy si radsej mohol pozriec ci ich nemaju niekde inde v EU a spravit si vylet.
robo Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 ...teda neviem,kde si objednaval, ale za tie prachy si radsej mohol pozriec ci ich nemaju niekde inde v EU a spravit si vylet. To som mohol, ale mám u nich zľavu, ako VIP klient, takže kôli tomu.
Jeremy Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kolik Ti dali, jako "VIP"? Já na Paneraie dostal slevu 20% oproti doporučeným evropským cenám. Ale zase tedy nejsem VIP. Hodinky jsem měl okamžitě.
robo Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kolik Ti dali, jako "VIP"? Já na Paneraie dostal slevu 20% oproti doporučeným evropským cenám. Ale zase tedy nejsem VIP. Hodinky jsem měl okamžitě. Oproti tebe iba 12 percent, ale nikde inde mi zľavu nedali, tak som to riešil takto. Pri 5100 ? poteší aj 600 ? zľava.
robo Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kolik Ti dali, jako "VIP"? Já na Paneraie dostal slevu 20% oproti doporučeným evropským cenám. Ale zase tedy nejsem VIP. Hodinky jsem měl okamžitě. A kde dávajú také dobré zľavy? Počítam, že niekde za veľkou mlákou (USA).
zid Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 A kde dávajú také dobré zľavy? Počítam, že niekde za veľkou mlákou (USA). Řekl bych, že se stačí podívat za hranice.
HROCH Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) uz jsi to tady resil. a ti ja odpovedel u habana ve vidni jsem je videl ve vyloze a slevu ti da kazdy kdyz se zeptas. ale mel bych jeden dotaz CO TO JE VIP KLIENT? Upraveno 9. září 2010 uživatelem HROCH
skalis Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Řekl bych, že se stačí podívat za hranice. Zrovna u Panerai tohle tak automaticky neplati a sleva 20% je vice nez kralovska, zvlast pri prvnim nakupu u daneho prodejce.
HROCH Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Zrovna u Panerai tohle tak automaticky neplati a sleva 20% je vice nez kralovska, zvlast pri prvnim nakupu u daneho prodejce. ma druhe a nezda se mi ze by prodejci krome ceska a slovenska byli nejak zasadovi popripade nemeli zbozi nedejboze chteli sponzorovat jejich bussines
skalis Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 ma druhe a nezda se mi ze by prodejci krome ceska a slovenska byli nejak zasadovi popripade nemeli zbozi nedejboze chteli sponzorovat jejich bussines Uplne tomu, cos napsal, nerozumim.
robo Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 uz jsi to tady resil. a ti ja odpovedel u habana ve vidni jsem je videl ve vyloze a slevu ti da kazdy kdyz se zeptas. ale mel bych jeden dotaz CO TO JE VIP KLIENT? Dostal som VIP platinovú kartu, ktorá ma oprávňuje na uplatnenie zľavy 12 percent pri nákupe v predajniach WOW a WDL.( teda World of watches a Watch de lux. Týka sa to predajní v SK, CZ a HU.
robo Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Zatiaľ som sa nedozvedel, či hodinky sú už vyrobené, alebo sa vyrábajú priebežne po prijatí objednávok.
HROCH Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Uplne tomu, cos napsal, nerozumim. omluvam se, chtel jsem jen rict ze hodinky panerai jsem si koupil uz druhe a ani jednou po me nechteli zalohu a ani jsem nemusel nikde na nic cekat dyl jak 14 dni a to sem 312ctky kupoval loni v kvetnu. prijde mi jako zvrhlost davat na neco zalohu a jeste slyset ze su vip. protoze pokud by to tak bylo tak by kolem me meli poskakovt bez zalohy a ne tvrdit ze daji hodinky do vyroby. za plastovou karticku ktera me neopravnuje vubec ale vubec k nicemu jim pucim na libovolnou dobu prachy. to je uzasny a jeste mi reknou ze su vip. takovy jednani me vzdycky tak n......e ze i ja nepsavec se poustim do takovyho romanu.
sta Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 tak to nezapomen komentovat ve vlaknu "Recenze obchodu"
HROCH Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 omlouvam se vsem. obchod neznam ale prolistoval jsem si to a na jinem miste se o tomto obchudku pise a dost vyzivne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31194-watch-de-luxe-aupark/. jenom me dozralo ze nekdo dela z naseho vazeneho clena a kolegy troubu. jeste jednou sorry vsem nechtel jsem nikoho urazit.
Jeremy Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 A kde dávajú také dobré zľavy? Počítam, že niekde za veľkou mlákou (USA). V Moskvě :-)
robo Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 omlouvam se vsem. obchod neznam ale prolistoval jsem si to a na jinem miste se o tomto obchudku pise a dost vyzivne http://forum.chronom...e-luxe-aupark/. jenom me dozralo ze nekdo dela z naseho vazeneho clena a kolegy troubu. jeste jednou sorry vsem nechtel jsem nikoho urazit. Toto ma tiež skutočne dojalo, keď som si to prečítal, ale ja som z okolia Košíc a nakupoval som v OPTIMA a nemal som doteraz žiaden problém, kupoval som od nich Hamilton, Omegy pre mňa a aj Tissot pre manželku, až teraz s tým robia také caviky, vraj preto, že to objednávajú cez WDL v Budapešti
robo Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 (upraveno) Tam som ešte nebol, ale posnažím sa to napraviť a niečo z " krasnoj plščadi" aj doniesť. Moskva je asi mesto neobmedzených možností)) Upraveno 10. září 2010 uživatelem robo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se