had1102 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 zdravím všechny, moc bych potřeboval pomoc. u pásku hodinek se mi zlomila stěžejka a rád bych tam nechal originál pásek, jenže nikde nemůžu sehnat stěžejku o délce asi 44 mm. jestli někdo víte, prosím poraďte, kde ji sehnat. všem vám moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 zdravím všechny, moc bych potřeboval pomoc. u pásku hodinek se mi zlomila stěžejka a rád bych tam nechal originál pásek, jenže nikde nemůžu sehnat stěžejku o délce asi 44 mm. jestli někdo víte, prosím poraďte, kde ji sehnat. všem vám moc děkuju. tim rozmerem jses si jistej? muzes mi prosim te rict, co to mas za hodinky? diky. (je mozny, ze jsem neznalej, ale spis bych to videl na popletenych pojmech... stezejky 44mm jsem fakt jeste nevidel.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 (upraveno) no to ja jsem videl podobne velkou u hranatych cinanu treba neco jako tohle: Kde ji sehnat to fakt netusim snad koupit tohle a treba tam bude (ma to na sirku 46mm) ale cca $9 za stezejku je dost Upraveno 10. září 2010 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had1102 Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 rozměrem jsem si právě celkem jistej, jsou to tyto hodinky http://www.lifeinstyle.cz/panske/hodinky-ed-hardy-gladiator-love-kills Problém je v tom, že ať se zeptám kdekoliv, nikde není k sehnání.Na netu jsem to taky zkoušel a nic. A pochopitelně hodinky za 4500 se mi kvůli tomu dávat pryč nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 (upraveno) omyl Upraveno 11. září 2010 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 (upraveno) rozměrem jsem si právě celkem jistej, jsou to tyto hodinky http://www.lifeinstyle.cz/panske/hodinky-ed-hardy-gladiator-love-kills Problém je v tom, že ať se zeptám kdekoliv, nikde není k sehnání.Na netu jsem to taky zkoušel a nic. A pochopitelně hodinky za 4500 se mi kvůli tomu dávat pryč nechce. Tak na ty hodinky ve Tvém odkazu bude stěžejka 22 (možná 20) mm, takže si tím rozměrem tak jistý asi nebudeš a nebo sháníš stěžejku u zapínání pásku (což musí být maso náramek ) a pak bych snad jen doporučil jako provizorium z každé strany jednu 22tku, pokud to kůže udrží (nikdy jsem nic podobného nezkoušel), nebo koupit nový pásek. Upraveno 11. září 2010 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had1102 Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 aha, na to jsem zapomněl, sháním právě tu stěžejku k zapínání pásku! nevím,ale myslím si, že ty dvě 22 to neudrží,ale za zkoušku nic nedám! výměna púásku je až ta poslední možnost, rád bych tam nechal originál pásek, co tam je! ale pokud nic jinýho nezbyde, tak co dělat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 jdi na facebook tam někdo poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se