Seamaster Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Zdarec, na ebaji jsem objevil zajimavou skladaninu, inzerovanou jako LE Speedmaster bla bla bla, coz me zaujalo. Toz jsem nevahal a jal se dopisovat si s majitelem "super vzacne limitky" a mnou zjisteno:Pokud pominu zrejme fake tah, tak zakladem jsou aspon dle karet ktery sedi se SN strojku klasicky 3570.50 moonwatch s ruckama a lunetou z 3594.50 broad arrow, dynko asi nejaka limitka, nevypada to na fake, ale spis skladacku. Musim rict, ze se mi to dost libi.. jakej mate nazor na tyhle tuningy?Mam vyzadany nejaky detailni fota, tak pripadne doplnim... prodejce nicmene stale zivi a krmi svuj pribeh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 (upraveno) Zdarec, na ebaji jsem objevil zajimavou skladaninu, inzerovanou jako LE Speedmaster bla bla bla, coz me zaujalo. Toz jsem nevahal a jal se dopisovat si s majitelem "super vzacne limitky" a mnou zjisteno: Pokud pominu zrejme fake tah, tak zakladem jsou aspon dle karet ktery sedi se SN strojku klasicky 3570.50 moonwatch s ruckama a lunetou z 3594.50 broad arrow, dynko asi nejaka limitka, nevypada to na fake, ale spis skladacku. Musim rict, ze se mi to dost libi.. jakej mate nazor na tyhle tuningy? Mam vyzadany nejaky detailni fota, tak pripadne doplnim... prodejce nicmene stale zivi a krmi svuj pribeh :-) Omega udelala remake starych CK 2915 a to model 3594.50.00. Ten vsak nema prosklene dynko, o tahu nemluvim... EDIT: mas pravdu i cifernik je jiny - jako moonwatch, ne jako 3594.50.00 Upraveno 15. září 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 mě to přijde už moc .... beru ještě dýnko, ale toto je bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 NO je to bastl no, to je to sparvny slovo Nicmene sestaven ze 3 ruznych modelu z roku 1997, zajimavej caseback, celkem raritni prechodovej kalibr 1861, ale jeste se zlacenim... lakava nadrzni smes... uzavru to odpovidajici provokacni nabidkou ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Mně by se líbily i jako skládačka, záleží na ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Me to prijde mimo misu, proste bastl.. Radsi bych klasicke BA a nebo Moonwatche nez tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Jasne, ale ja tak dlouho osciluju, mezi BA a MW, ze mi tohle mozna trochu ujete prislo jako reseni. Dat tam dial z 321 1968 a kovovou brzdu tak je to skoro idealni Speedmaster Cena sberatelska nebude zadna, ale jako custom je to zajimavy... no uvidime, asi vdechne jazyk, az si precte mou nabidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Omega Speedmaster re-issue 1957 + cifernik z klasických moonwatch + dynko limitka nebo sandwich, tezko rict = celekm prasarna, nicmene jak to dopadlo, co tvoje nabidka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se