Přejít na obsah

Omega Speedmaster - skládačka

Seamaster

Doporučené příspěvky

Zdarec, na ebaji jsem objevil zajimavou skladaninu, inzerovanou jako LE Speedmaster bla bla bla, coz me zaujalo. Toz jsem nevahal a jal se dopisovat si s majitelem "super vzacne limitky" a mnou zjisteno:

Pokud pominu zrejme fake tah, tak zakladem jsou aspon dle karet ktery sedi se SN strojku klasicky 3570.50 moonwatch s ruckama a lunetou z 3594.50 broad arrow, dynko asi nejaka limitka, nevypada to na fake, ale spis skladacku. Musim rict, ze se mi to dost libi.. jakej mate nazor na tyhle tuningy?

Mam vyzadany nejaky detailni fota, tak pripadne doplnim... prodejce nicmene stale zivi a krmi svuj pribeh :-)

post-2867-036573800 1284553973.jpg

post-2867-039367200 1284553983.jpg

post-2867-025628800 1284554010.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, na ebaji jsem objevil zajimavou skladaninu, inzerovanou jako LE Speedmaster bla bla bla, coz me zaujalo. Toz jsem nevahal a jal se dopisovat si s majitelem "super vzacne limitky" a mnou zjisteno:

Pokud pominu zrejme fake tah, tak zakladem jsou aspon dle karet ktery sedi se SN strojku klasicky 3570.50 moonwatch s ruckama a lunetou z 3594.50 broad arrow, dynko asi nejaka limitka, nevypada to na fake, ale spis skladacku. Musim rict, ze se mi to dost libi.. jakej mate nazor na tyhle tuningy?

Mam vyzadany nejaky detailni fota, tak pripadne doplnim... prodejce nicmene stale zivi a krmi svuj pribeh :-)

Omega udelala remake starych CK 2915 a to model 3594.50.00. Ten vsak nema prosklene dynko, o tahu nemluvim...

EDIT: mas pravdu i cifernik je jiny - jako moonwatch, ne jako 3594.50.00

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Jasne, ale ja tak dlouho osciluju, mezi BA a MW, ze mi tohle mozna trochu ujete prislo jako reseni. Dat tam dial z 321 1968 a kovovou brzdu tak je to skoro idealni Speedmaster ;) Cena sberatelska nebude zadna, ale jako custom je to zajimavy... no uvidime, asi vdechne jazyk, az si precte mou nabidku ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...