sureshot Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 zdroj: watch-happening vyzorom velmi blizke ku Stopovym Black Ocean TECHNICAL SPECIFICATIONS Movement Caliber: UN-26, 11 ?''' 28 jewels Power-reserve: Approximately 42 h Winding: Self-winding Functions Power-reserve indicator at 12 o?clock. Small seconds and round date window at 6 o?clock. Diameter: 45.8 mm Water-resistance: 200 m Crystal: Anti-reflective sapphire crystal Case-back: Open case back with sapphire crystal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Nieco mi to pripomina.... :smile_anim: Hadaj co??TU Upraveno 17. září 2010 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 hned na zaciatku clanku som to jasne spomenul "vyzorom velmi blizke ku Stopovym Black Ocean...." Nieco mi to pripomina.... :smile_anim: Hadaj co??TU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Sorry ja som si to nevsimol... Ale dokedy chcu do vsetko strkat ten kaliber UN26..NAVZDY??Ten vlnkovy kaucuk by sa mi ale hodil.. Upraveno 17. září 2010 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 A zase bila datumka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 UN 26 bude predpokladam eta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2010 UN 26 bude predpokladam eta ? Presne tak eta tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes jsem je měl na návštěvě v kanceláři, zvládl jsem udělat pár fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vbalko Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Jednoducho nadherne - kolko asi vyjde taka sranda limitovana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 me prijde, ze ta cerna tu lunetu a ten cifr strasne zabiji. proto sem nekoupil ty Stopovy allblacky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Ty Sibiřovy jsou hezčí, tady mě strašně bije do očí ta modrá..kdyby jí tam aspoň bylo trochu míň, bez toho nápisu Monaco třeba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 (upraveno) Zda se mi to nebo je korunky jian nez na promo fotkach? Na nich je logo vystouple a na zivych fotkach utopene...EDIT: Asi to bude opticky klam... Upraveno 2. prosince 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 stejnej klam jak pocitat cernochy v tunelu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Tyto hodinky se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2010 Mě se líbí, ale sibirnaya má hezčí...fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se