GMT Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 LE hodinky střižené v BC3 stylu, škoda že s nimi nepřišli o 3 měsíce dříve, když jsem sháněl GMT hodinkyhttp://www.oris.ch/include/pop_gallery.aspx?id_gallery=139 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Škoda limitnosti tisíce kusů. Ale to je pořád dokola. Když se jednou za dlouhou dobu povede model, musí jít právě o limitku. Toto pouzdro už používají, ale v PVD úpravě, což mně maximálně nevyhovuje. Ta ochrana korunky se po estetické stránce opravdu povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2010 Tato limitka se údajně odlišuje od BC3 Advanced kromě jiného kalibru i tím, že pouzdro a ochrana korunky je z titanu. V setu mají být jak gumový, tak titanový tah. Zdá se, že nové BC3 ještě zdaleka nevyčerpalo své možnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipous Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Pěkné,líbí se mi tato značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 22. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 tak už je mají ve výloze v Koskomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Zajímavý kousek. Moderní a povedený design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se