Capricorn Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Kluci, nebudem to tu moc rozebirat, budouci tata absolutne nepotrebuje negativni vibrace, ale z vlastni zkusenosti radim chlastat, parit, a hodinky kupovat az kdyz je maly/mala doma nasaty/nasata na prsu. Btw., ty Nomosy jsem jen tak strelil od pasu, ale ted se ten napad zalibil i me. Maly ma 5 mesicu, to je jeste v zone. Mozna je dostane k vanocum. Ovsem je mi zahadou, jak 18 roku odolam pokuseni nenosit je. :-) Máš recht, díky za rady. Škoda že tu není tlačítko "To se mi líbí", jak na knize xichtů. Ad 18 let pokušení: není nad to orloje obnosit a pak je mladýmu poslat po strejdovi s tím, že je posledních pár let schovával v řitním otvoru, ne? http://www.youtube.com/watch?v=vRYBqDDR_HE
Capricorn Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Tak Doxace, co prisly ze Statu, kdyz se prave vyvaloval v mame, sice treba nekdy dostane, ale takovej osmnactiletej new old stock Nomosy by mu mozna mohly udelat radost. No, uvidime. Taky ale junior musi pochopit, ze tatitek si ted nutne potrebuje koupit motorku. :-) Ta motorka mě přivedla k myšlence, že ne každý syn se zrovna vyvede, pro kteroužto situaci se budou hodit fejky s vygravírovaným "x.x.20xx - I so expected it - gotcha!"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se