Capricorn Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Určitě o tom někdo z vás minimálně přemýšlel a mnozí to jistě už provedli. Najdou se i tací, kteří dar o těch správných -náctinách už i předali...(?) Jaká máte doporučení, zkušenosti, zážitky? Nové, "jeté", vintage? Automaty nebo něco jiného? http://www.gilt.com/...-onto-your-son/
little_w Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Určitě o tom někdo z vás minimálně přemýšlel a mnozí to jistě už provedli. Najdou se i tací, kteří dar o těch správných -náctinách už i předali...(?) Jaká máte doporučení, zkušenosti, zážitky? Nové, "jeté", vintage? Automaty nebo něco jiného? http://www.gilt.com/...-onto-your-son/ nechces se prestat oblbovat a prejmenovat to na "jake hodinky si mam koupit, kdyz mam tak skvelou vymluvu?"
Horhe Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Nad tim jsem opravdu přemejšlel, Určitě bych nekupoval jetý, prostě něco, kde by byl na dýnku nějakym způsobem implementovanej rok, něco jako u Seik, případně nechat vygravírovat. Dále určitě mechanický. Kdybys tam nechal baterku, a nechal je pár let ležet, mohla by vytýct a bylo by po hodinkách. A řikal jsem si, že je dám mladýmu, až z toho bude mít rozum, třeba v patnáci, nebo osumnácti. Pak nám řekli, že to bude holka a s veškerejma úvahama jsem přestal...a koupil jsem růžovej šroubovák. Upraveno 17. září 2010 uživatelem Horhe 1
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 nechces se prestat oblbovat a prejmenovat to na "jake hodinky si mam koupit, kdyz mam tak skvelou vymluvu?" To je nespravedlivý - začátečníka vždycky někdo hned prokoukne! :-)
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Nad tim jsem opravdu přemejšlel, Určitě bych nekupoval jetý, prostě něco, kde by byl na dýnku nějakym způsobem implementovanej rok, něco jako u Seik, případně nechat vygravírovat. Dále určitě mechanický. Kdybys tam nechal baterku, a nechal je pár let ležet, mohla by vytýct a bylo by po hodinkách. A řikal jsem si, že je dám mladýmu, až z toho bude mít rozum, třeba v patnáci, nebo osumnácti. Pak nám řekli, že to bude holka a s veškerejma úvahama jsem přestal...a koupil jsem růžovej šroubovák. Díky, Horhe, to s rokem je dobrej tip, na to jsem nepomyslel. Gravírování nebo vypalování laserem jsem zavrhnul, protože jsem se bál, že by to ty hodinky znehodnotilo, ale prd tomu rozumím, takže se možná bojím zbytečně... V každém případě rok narození na dýnku nebo vygravírovanej přímo ten den, to je super nápad... Mechanický, to je jasná věc, o bateriových jsem ani neuvažoval. S klukem Ti to třeba vyjde napodruhý, v každým případě krásný mimčo, gratuluju! :-)
Hasňa Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Nove, mechanika, v idealnim pripade limitka z toho roku. V kazdem pripade vsak pockat, az se narodi.
gougy Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 nechces se prestat oblbovat a prejmenovat to na "jake hodinky si mam koupit, kdyz mam tak skvelou vymluvu?" "You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation." 1
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Nove, mechanika, v idealnim pripade limitka z toho roku. V kazdem pripade vsak pockat, az se narodi. Jo, to zní rozumně. Sorry za možná blbý dotaz, ale to počkání do narození myslíš kvůli pověrčivosti? Aby se to nezakřiklo nebo tak něco? Jo, to zní rozumně. Sorry za možná blbý dotaz, ale to počkání do narození myslíš kvůli pověrčivosti? Aby se to nezakřiklo nebo tak něco? Jo, teď mi to asi došlo... pozdní noční hodina holt... V "nejhorším" přece vždycky může i holka dostat pánský hodinky, ne? ;-) Upraveno 17. září 2010 uživatelem Capricorn
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 "You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation." Tak to se mi líbí! :-) V našich končinách a finančních možnostech jde místo pátečního Filípka dosadit i dostupnější značky. Ale dobrá případná obhajoba před manželkama a tchýněma to bejt může. :-)
sta Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Jo, teď mi to asi došlo... pozdní noční hodina holt... V "nejhorším" přece vždycky může i holka dostat pánský hodinky, ne? ;-) jaký v "nejhorším"? Jako otec dvou dcer se musím ohradit!
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 jaký v "nejhorším"? Jako otec dvou dcer se musím ohradit! Však jsem to schválně dal do uvozovek. Tři křivochcatky v domácnosti, to se vám tam povalujou samý Aqua Terry, co? :-)
Hasňa Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Nedoslo. Ale to nevadi. Pohoda. Pokud na neco narazis, kup, pokud ne, zadne stresy. Koupis pozdeji. Jde o to delat to s radosti, ne z musu. A pokud koupis nejake pekne Nomosy, nemusi te pohlavi trapit. Ty hodinky prijimaji pod oboji.
Capricorn Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Sice ted budu premitat, cos tim teda myslel, ale jo, tahle rada se mi libi, diky.
911 Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Sice ted budu premitat, cos tim teda myslel, ale jo, tahle rada se mi libi, diky. mohl tim treba myslet uplne tu nejhorsi variantu, ta treba napadla me. ale treba jsou i jina vysvetleni
Capricorn Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 mohl tim treba myslet uplne tu nejhorsi variantu, ta treba napadla me. ale treba jsou i jina vysvetleni Ale jo, ta mě taky napadla, proto jsem psal cosi o tom zakřiknutí, koneckonců i proto, že teď, před dvěma týdny, se tohle stalo kamarádce, v už hodně pokročilém stupni těhotenství a je to strašný, nespravedlivý a přeju všem, abychom jednou ty své hodinky komu předat měli... :-(
Capricorn Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 No... ne že bych jednou chtěl být takovým tím rodičem, který přihlásí děcko na tenis, golf, lyže, snowboard, šachy i vrchcáby, ale tohle by se jednou nějakýmu maturantovi líbit mohlo... :-) http://www.omegawatches.com/gents/specialities/olympic-collection-vancouver-2010
Hasňa Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Kluci, nebudem to tu moc rozebirat, budouci tata absolutne nepotrebuje negativni vibrace, ale z vlastni zkusenosti radim chlastat, parit, a hodinky kupovat az kdyz je maly/mala doma nasaty/nasata na prsu. Btw., ty Nomosy jsem jen tak strelil od pasu, ale ted se ten napad zalibil i me. Maly ma 5 mesicu, to je jeste v zone. Mozna je dostane k vanocum. Ovsem je mi zahadou, jak 18 roku odolam pokuseni nenosit je. :-)
Z. Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 ... Ovsem je mi zahadou, jak 18 roku odolam pokuseni nenosit je. :-) Naopak, měl bys je nosit. Když mladej uvidí, že je táta nosil, od první chvíle, co pamatuje, tak k nim potom bude mít úplně jiný vztah, než by měl k fungl novým hodinkám. Možná. 1
Horhe Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Naopak, měl bys je nosit. Když mladej uvidí, že je táta nosil, od první chvíle, co pamatuje, tak k nim potom bude mít úplně jiný vztah, než by měl k fungl novým hodinkám. Možná. To jsou ale dvě rozdílný věci, mít hodinky po tátovi, a dostat hodinky, který jsou stejně starý jak já, funglovky. Ikdyž třeba moje Esterka někdy podědí tatínkovy Glyciny, který si koupil, když se narodila.
Hasňa Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Tak Doxace, co prisly ze Statu, kdyz se prave vyvaloval v mame, sice treba nekdy dostane, ale takovej osmnactiletej new old stock Nomosy by mu mozna mohly udelat radost. No, uvidime. Taky ale junior musi pochopit, ze tatitek si ted nutne potrebuje koupit motorku. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se