Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, nemá někdo z vás hodinky s chronografem Miyota OS 20 ? Potřeboval bych se na něco zeptat. Prosím dobrovolníka, ochotného odpovídat, aby se ozval do SZ.

Odesláno (upraveno)

Dobrá, tak to zkusím jinak. Hodinek s tímto typem chronografu je určitě spousta. Já nechci z nikoho tahat rozumy, jedná se mi o jakousi " rekalibraci " stopek po výměně baterie. Je potřeba provést jakési úkony, aby se potom zase jak velká ručička stopek, tak i malá sčítače minut, vracely na nulu / dvanáctku /.

Postup jsem sice vygůgloval, ale moje angličtina na to nestačí. Má-li někdo návod v češtině byl bych rád, kdyby mi ho poslal mailem. Díky.

Upraveno uživatelem vito
Odesláno
  V 24. 9. 2010 v 8:55, 'vito' napsal:

Dobrá, tak to zkusím jinak. Hodinek s tímto typem chronografu je určitě spousta. Já nechci z nikoho tahat rozumy, jedná se mi o jakousi " rekalibraci " stopek po výměně baterie. Je potřeba provést jakési úkony, aby se potom zase jak velká ručička stopek, tak i malá sčítače minut, vracely na nulu / dvanáctku /.

Postup jsem sice vygůgloval, ale moje angličtina na to nestačí. Má-li někdo návod v češtině byl bych rád, kdyby mi ho poslal mailem. Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...