vito Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Pánové, nemá někdo z vás hodinky s chronografem Miyota OS 20 ? Potřeboval bych se na něco zeptat. Prosím dobrovolníka, ochotného odpovídat, aby se ozval do SZ.
vito Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Dobrá, tak to zkusím jinak. Hodinek s tímto typem chronografu je určitě spousta. Já nechci z nikoho tahat rozumy, jedná se mi o jakousi " rekalibraci " stopek po výměně baterie. Je potřeba provést jakési úkony, aby se potom zase jak velká ručička stopek, tak i malá sčítače minut, vracely na nulu / dvanáctku /.Postup jsem sice vygůgloval, ale moje angličtina na to nestačí. Má-li někdo návod v češtině byl bych rád, kdyby mi ho poslal mailem. Díky. Upraveno 24. září 2010 uživatelem vito
cejny Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Co tusim tak se chrona serizuji mackanim tlacitek pri korunce vytazene na serizeni data a hodin. Metodou pokusu omylu to mas behem chvile, nic na tom neni.
miccalek Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 V 24. 9. 2010 v 8:55, 'vito' napsal: Dobrá, tak to zkusím jinak. Hodinek s tímto typem chronografu je určitě spousta. Já nechci z nikoho tahat rozumy, jedná se mi o jakousi " rekalibraci " stopek po výměně baterie. Je potřeba provést jakési úkony, aby se potom zase jak velká ručička stopek, tak i malá sčítače minut, vracely na nulu / dvanáctku /. Postup jsem sice vygůgloval, ale moje angličtina na to nestačí. Má-li někdo návod v češtině byl bych rád, kdyby mi ho poslal mailem. Díky.
vito Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Díky pánové. To video jsem si našel taky, ale měl jsem z toho asi neopodstatněné obavy. Dám se do toho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se