svijanskymaz Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 (upraveno) Ahoj.Tak som mal moznost si siahnut na tieto mnamky a laska na prvy pohlad...Ma s touto znackou niekto skusenost?Uprimne tolko ejro v dohladnej dobe mat nebudem,ale casom....:-).fakt prve gulate nezmysly co ma totalne nadchli...Aka je reputacia Grahamoviek?prezradite niekto?:-) .Dik.P.S. A datumovka je najkrajsia....:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. září 2010 uživatelem svijanskymaz
Diamondking Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 (upraveno) Datumovka? Kde? Nikde a právě proto je nejhezčí Upraveno 22. září 2010 uživatelem Diamondking
svijanskymaz Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 (upraveno) :-) Upraveno 22. září 2010 uživatelem svijanskymaz
Donuts Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Jsem si prave rikal, ze uz jsem uplne slepej. Hledal jsem ji poctivych pet minut. 1
stopa99 Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Ak chces vidiet par modelou tejto znacky a mozno aj skusit tak v novembri je vystava vo Viedni a Graham bude tam...POZOR vstupne je zadarmo.
Návštěvník Snow Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Zrovna tenhle model s očima jako chameleon mi přijde jako jeden z nejhorších u mě vede zcela jasně Graham The Isle of Man Tourist Trophy. zdroj - http://watch-happening.blogspot.com/2010/06/news-graham-london-isle-of-man-tourist.html
svijanskymaz Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Pekne,pekne,ale ta datumovka....-(,vidis a ja som na ne tak cumel a az ked si spomenul chameleona,tak mi prislo ako keby sme si s tymi hodinkami pozerali do oci...:-).a ten ladovac naboku je uplne orginal...
Návštěvník Snow Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 (upraveno) Na datumovku se Ty, prosím Tě, radši vykašli. Zkoumej ji hezky u svého modelu, ano ? Upraveno 22. září 2010 uživatelem Snow 1 1
spiderer Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Graham dobry, myslim si, ze pokud se pro ne rozhodnes, tak se ti podari celkem kvalitne vybocit ze "stada" a budes mit neco kvalitniho co se jen tak nevidi.. Ja jsem pro.. Sam ted po jednech Grahamech koukam, protoze jsem zjistil, ze nedelaji jen mamuti oversized prumery, ale da se poridit i 41mm bez korunky a tak aktualne koukam na ty v obrazku.. ale asi jsem ke Grahamu jeste nedospel a tak si poridim nejake Breitlingeny, protoze kdyz zadne nemam doma, tak mi nechutna jist, svet neni barevny, ale chmurne sedivy a celkove to stoji za *****
Jumbo Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Zrovna tenhle model s očima jako chameleon mi přijde jako jeden z nejhorších u mě vede zcela jasně Graham The Isle of Man Tourist Trophy. zdroj - http://watch-happening.blogspot.com/2010/06/news-graham-london-isle-of-man-tourist.html Zrovna na ty běžecké jsem se včera díval v Brně v Oriose a na první pohled na mě ty tři žluté nohy působily jako srp a kladivo na ruské vlajce. :-)
snackmc Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Zajimavy a pekny kousek. Jen by me zajimalo, kudy chodi rucicky? Z obrazku to vypada, ze "popdlezaji" hodinovy a minutovy scitac:worried_anim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 tieto grahamy sa mi este celkom pacia. ale na tu datumovku si ma teda dostal
organic Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 (upraveno) Jako pravoruky chronomaniak bych Grahamy nemohl nosit. Ty jejich "ochrany" korunky jsou brutalni, kam se hrabe Panerai. Nebo delaji neco i pro levaky, co nosi hodky napravo? Edit: jo uz vidim, ze ty dve chrona to maji opacne... Upraveno 23. září 2010 uživatelem organic
Návštěvník Snow Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Zrovna na ty běžecké Proč běžecké ?
Karlos Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Zrovna na ty běžecké jsem se včera díval v Brně v Oriose a na první pohled na mě ty tři žluté nohy působily jako srp a kladivo na ruské vlajce. :-) To nejsou běžecké, ale fotbalistické. Ty žluté nohy neutíkají, ale kopou
Návštěvník Snow Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 (upraveno) Ach tak. Edit - dumal jsem nad souvislostí motocyklového závodu s během. Upraveno 23. září 2010 uživatelem Snow
Dantechno Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Ty nohy jsou znakem Isle of Man.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Proč běžecké ? Paní v Oriose mně tvrdila, že je to limitka k nějakému běžeckému závodu. Proto je ta vteřinovka udělaná jako tři nohy, které utíkají. Tak doufám, že si to nevymyslela. :-)
Tennessee Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) To snad ani není možné, paní v Oriose by si měla dát mokrý hadr na hlavu. Hodinky se vážou k superobtížnému motocyklovému závodu The Isle of Man Tourist Trophy. Závod se jede na otevřené trati, téměř postaru, nadneseně by se dalo říct mezi balíky slámy. Upraveno 24. září 2010 uživatelem Tennessee
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se