Přejít na obsah

Vůle na lunetě

Doporučené příspěvky

Pamatuju se, že se tady probíraly úplné šmejdy z dealextremu (mávající Mao apod.) a nikomu to nevadilo. Čili nevidím důvod, proč by se člen nemohl optat na určitý problém určitých hodinek (mimochodem, ty divery od JVD se mně docela i líbí). Tak nemachrujme a držme pospolu za deště i mrazu :smile_anim:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neumí čééésky.:D Už jsem mu to psal tady:

Mažete bobka sami po sobě, on to napsal tak, že z toho nejde pochopit jednoznačně, zda má hodinky od JVD, nebo hodinky podobné jako JVD. Byť jsem zaměnil slovo" hodiny" za "hodinky", nebo vynechal slovo "od", tak smysl původní věty má dva protichůdné významy, ve smyslu, o kterém se bavím já.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Mažete bobka sami po sobě, on to napsal tak, že z toho nejde pochopit jednoznačně, zda má hodinky od JVD, nebo hodinky podobné jako JVD. Byť jsem zaměnil slovo" hodiny" za "hodinky", nebo vynechal slovo "od", tak smysl původní věty má dva protichůdné významy, ve smyslu, o kterém se bavím já.

Ty opravdu neumíš česky nebo je to ta horečka. Co ti na tom připadá nejednoznačné?

... jsem si koupil hodinky na způsob potápek od JVD.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem si koupil hodinky na způsob potápek od JVD a na lunetě mám...

Podle mně to je taky nejednoznačné, pochopil bych to že koupil nějaké hodinky které jsou na způsob potápek od JVD.

Včera jsem si koupil hodinky, na způsob potápek, od JVD...... takhle by to asi bylo jednoznačné pro každého, ne?

Odkaz ke komentáři

Ty opravdu neumíš česky nebo je to ta horečka. Co ti na tom připadá nejednoznačné?

Větu: ...jsem si koupil hodinky na způsob potápek od JVD... chápu tak, že si dotyčný koupil nějaké hodinky, které jsou na způsob potápek od JVD (tzn. hodinky podobné potápkám od JVD!). Pokud bych to psal já, tak napíšu: Koupil jsem si hodinky od JVD ve stylu potápek... Jinak to jsou potápky od JVD, ne hodinky ve stylu potápek.

Jo a mám horečku a v noci jsem nebyl úplně ready...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...